prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Trak si lahko izdelaš sam, z nekaj domišlije.......kje se ga točno lahko kupi, ti bo kdo povedal, ki je iz LJ, čip pa nabaviš v LJ, Bežigrad, blizu stadijona,no skoraj. ...:mrgreen: ... Staničeva ulica 41, na Timing-u.Čip stane 25 €.

Lp
Bernarda, po moje je mislil na trak za pritrditev čipa in ne na čip.
Še najlažje na prireditvah preko bivše severne meje, v Celovcu se da oboje kupiti v centru v RunnersPoint trgovini.
Loni napisal/-a:Bernarda, po moje je mislil na trak za pritrditev čipa in ne na čip.
Še najlažje na prireditvah preko bivše severne meje, v Celovcu se da oboje kupiti v centru v RunnersPoint trgovini.

Imaš prav.......pa mogoče kateremu drugemu ta podatek prav pride...... :shock:
Jaz sem kupil trak Cep za štartno številko na stojnici v Radencih in sicer stane 5 EUR.
Na vseh maratonih kjer so stojnice za CEP in SKINs imajo trake. Tako ga lahko kupiš sedaj,. ko bo ljubljanski maraton.
Pina napisal/-a:Hmm,....a smem vprašati, kako ta trak za čip zgleda, a se ga ne namontira vedno na vezalke?

Na triatlonu niso vedno vezalke na voljo...

Hvala za podatke. Za timing sem ze zmenjen. Stane 2 ojra.
Lp uros
DMP-jevci smo se s trakovi opremili letos na Rennsteiglaufu. So jih imeli po 5,00€ komad. Trak ima pa še majhen mržat žepek, da lahko v njega stlačil tableto magnezija in nekaj granul soli. Zadovoljen na polno. ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA