- 20 Okt 2004, 10:22
Čist razumem potrebo po slikcah
, pa povem samo to, da ni kej videti. Namreč moral bi jih slikat, oni imajo promocijski material samo v obliki vizitke in pa A5 letaka, kjer je na eni strani zemljevid in opis, na drugi pa razpredelnice z opisi artiklov, cenami in "obrisi" modelov" alias slikca z neprekinjeno črto na pol cm2...
Sicer gre pa za sive, modre in bele majice (predstavljaj si te barve ne kot Nike modro, ampak kot "domačo" modro, prav tako sivo...), torej enobarvne, brez šivov, česarkoli, torej absolutno niso to modne zadeve. Edino kar razbija eno "ploskev" ene barve je znakec haskija na srcu...
Za tek je predvsem zanimiva dolga oz. kratka termo majica in za poleti kratka majica, pri čemer dolga termo zgleda kot pižama (moje mnenje vsaj za sivo varianto), kratka pa dokaj solidno (imam pa temno modro).
Cene 4900 in 4500 v bistvu niso pretirane, če jih primerjaš s cenami v Hervisu in podobno, je pa res, da gre tukaj za domačo izdelavo in torej po moje samo ena rokca po Tajski, v tej luči pa niti ni več tako poceni (upoštevaj tudi manjko oblikovanja oz. barvnih kombinacij). Vseeno bom kar zaključil z mnenjem, da gre vseeno za dober material in zmerno ceno.
O stvari se pa lahko prepričaš samo tako, da kupiš en kos in sam preveriš, konec koncev košta sam tok k en LJ maraton...
Aja, bil sm še u Žolni (prejšnji teden), kjer zgornji oblačil za tek nimajo (z izjemo Winda), prav tako pa jih prej kot v enem mesecu naj ne bi izdelali - delajo po principu naročil in teh pač ni...tako oni
editor napisal/-a:tozd napisal/-a:ero napisal/-a:Matevz napisal/-a:Maš take, ki so ful tanke, pa take ala craft, swix, ki so srednje debele, Termal active pa je še malo bolj debela. Od vseh se meni zdi za mraz najboljša zadnja, ker je tkanina na notranji strani res suha kot poper, čeprav je majica tako mokra, da jo lahko ožameš.
debelost je seveda relativna zadeva. Termal active spodnjo majico brez rokavov, ki je načeloma namenjena uporabi v hladnejših razmerah in je res malce debelejša, sem namerno uporabljal sredi poletja pri odbojki na mivki. majica je bila po dveh urah igranja in švicanja znotraj čisto suha, zunaj pa se je posušila v par minutah - prva liga.
Ja, sem šel gladko do "družine" v Bitnje. Prijaznost kot se spodobi za družinsko podjetje in zadovoljno domov.
Sem si pri okrog devetih Celzijevih gor navleku najprej dolgo, čez pa še kratko termo spodnjo. Kaj naj rečem. Očitno se ne spoznam dovolj na te tkanine, ker sm bil pod mikico mokr na hrbtu in tudi po trebuhu (oprijeta na meni), je pa res, da z notranje strani ni bila mokra, z zunanje pa. Mogoče bi pa moral še malo počakati, da vse vn stisne, al ne? U glavnem - za začetek bo, za naprej pa bomo videli z uporabo.
Cene za morebitne kupce - 4900 dolga, 4500 kratka.
Hm, a se da zadevo še kje drugje videt (slikca) ali se moramo vsi gor peljat??![]()
![]()
Čist razumem potrebo po slikcah

Sicer gre pa za sive, modre in bele majice (predstavljaj si te barve ne kot Nike modro, ampak kot "domačo" modro, prav tako sivo...), torej enobarvne, brez šivov, česarkoli, torej absolutno niso to modne zadeve. Edino kar razbija eno "ploskev" ene barve je znakec haskija na srcu...
Za tek je predvsem zanimiva dolga oz. kratka termo majica in za poleti kratka majica, pri čemer dolga termo zgleda kot pižama (moje mnenje vsaj za sivo varianto), kratka pa dokaj solidno (imam pa temno modro).
Cene 4900 in 4500 v bistvu niso pretirane, če jih primerjaš s cenami v Hervisu in podobno, je pa res, da gre tukaj za domačo izdelavo in torej po moje samo ena rokca po Tajski, v tej luči pa niti ni več tako poceni (upoštevaj tudi manjko oblikovanja oz. barvnih kombinacij). Vseeno bom kar zaključil z mnenjem, da gre vseeno za dober material in zmerno ceno.
O stvari se pa lahko prepričaš samo tako, da kupiš en kos in sam preveriš, konec koncev košta sam tok k en LJ maraton...
Aja, bil sm še u Žolni (prejšnji teden), kjer zgornji oblačil za tek nimajo (z izjemo Winda), prav tako pa jih prej kot v enem mesecu naj ne bi izdelali - delajo po principu naročil in teh pač ni...tako oni