prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 pia
Lahko kdo svetuje, kakšne superge :idea: bi bile najbolj primerne za prijateljico, staro 45 let, popolno športno začetnico, kakih 10-15 kg pretežko? Pa za znosno ceno, če se da. Ker še ne ve, ali jo bo tek zagrabili :wink: ...
Hvala in lp, P
Uporabniški avatar
 5rca
a veš kje znajo dobro svetovati glede superg ... v Tomas sportu na Čopovi v Ljubljani. si je zadnjič vzel en prodajalec tam notri zame zihr ene pol ure časa ... pa sem mu rekla, da sam gledam mal, kaj imajo
:)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
5rca, imela si popolno sreco. Moje izkusnje, pa tudi izkusnje precejsnje mnozice tekacev iz nekega drugega sveta (ne iz tekaskega foruma), so z omenjeno trgovino precej slabe. Enkrat sem v nekem drugem prispevku na tem forumu ze omenjal, da ponavadi prodajalci ne vedo, ali prodajajo krompir ali sportno obutev. Verjamem pa, da je slo na bolje, ali pa si naletela na prodajalca kot se rece.
Pia, ker sem patriotski pristas Mizuno superg, ti svetujem, da se odpeljes na Bled v Koalo sport in se prepustis prodajalcu (lastniku), potem pa se odteces en krog okoli jezera. Ne bo ti zal!
 PPoce
Za začetek bi rabili malo več informacij, kje misli teči (gozd, samo asfalt, mešano ..??), koliko kg ima, ali pravilno postavlja nogo (postavlja nogo na noter ali morda na ven??). Čim več podatkov.

Enostavo se ne da dobro svetovati na podlagi malo informacij.

Lep dan še naprej.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D hja, bajsi imas pac smolo, ce bi bil zenska bi letal okoli tebe, vsi bi bili znanstveniki za tekasko opremo.

Superge za zacetnika naj bodo malo tezje (tam nekje350 gramov, sploh ce je malce tezji), dobro blazene. Mislim da ima NBalance, kar dobro izbiro, pa se cene niso grozne.. Zelo vazno vsaj zame je, da noga v njih zares udobno sede. Namrec tisti stosi, saj se bodo raztegnili defenitivno odpade. Preizkusi naj cim vec modelov.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D koncno vem kdo se skriva za 5rca.pozdravljena.
Uporabniški avatar
 runner
Vec jih probas ... prej bos nasla kaj ti pase na nogico.
NB sem preiskusil na enem Cooperju na Kodeljevem in ker imajo se moznost izbire sirine sem koncno nasel obutev za moja kopita (visok nart in siroko stopalo). V "neodvisni" potrosniski reviji VIP so bili ocenjeni kot best buy (model 1040 ??? ne spomnim se natancno). Prodajalci marsikaj povedo (samo da prodajo) in redki so taki ki si uzamejo cas. Kaj ce bi pocakala Poletov spomladni test, ki bo cez par tednov (Beno)... mogoce ti bo to pomagalo?

runner
Uporabniški avatar
 5rca
matjaz napisal/-a::D :D :D koncno vem kdo se skriva za 5rca.pozdravljena.

živjo foxi :) :) :)
 superga
Ne glede na količino teka je izbor prave obutve zelo pomemben. Copat mora biti predvsem udoben in dovolj stabilen. Glede na podatke je tule nekaj nasvetov:
http://www.superge.si/html/svn/44284-AA.shtml
http://www.superge.si/html/svn/48995-AA.shtml
http://www.superge.si/html/svn/44746-AA.shtml
http://www.superge.si/html/svn/47021-AA.shtml
Pegasus je najbolj univerzalen model in sicer je v prodaji v treh izvedbah (STORM - vodoodbojen zgornji del, TRAIL- primeren za neurejene podlage in klasičen model ).
Lep pozdrav;
Uporabniški avatar
 miro
Pia
Svetujem ti , da s svojo prijateljico odideta v bližnjo trgovino in kupitaudobne tekaške copate.Danes sem se razgledoval po Intersportu na Jesenicah , pa sem videl polno odličnih copat za izredno nizko ceno.
Tudi ti imaš že dovolj izkušenj , da boš lahko dobro svetovala.
Lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com