prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 jernej555
Torej trail tekači :) Tale nahrbtnik se mi zdi še najbolj ustrezen mojim potrebam(nekaj vode, kakšen gel, majica, prva pomoč,..) ter kakor berem komentarje odlično prilega telesu kot majica(ne maram da mi nahrbtnik poskakuje po hrbtu). Zanima me predvsem kako ste določili velikost(uporablajm majico exo serije velikosti S) oz če mogoče kdo ve kje v SLO bi se dalo ga kupiti, če sploh. Če ne pa katera spletno stran bi priporočili :D Pa tudi Še kakšno mnenje uporabnikov :D

Hvala :D
Hvala za odgovor:) Vendar v založenost Slovenskih trgovin z Salamonovimi zadevami ne upam več. Tako ali tako sem imel srečo da sem dobil eno exo majico v ljubljani v Šiški(Intersport). Nahrbtnik sem pa naročil iz Wiggla, pride 116€ z brezplačno poštino :D
jernej555 napisal/-a:Hvala za odgovor:) Vendar v založenost Slovenskih trgovin z Salamonovimi zadevami ne upam več. Tako ali tako sem imel srečo da sem dobil eno exo majico v ljubljani v Šiški(Intersport). Nahrbtnik sem pa naročil iz Wiggla, pride 116€ z brezplačno poštino :D

ko ga dobiš prosim malo opiši kako se ti zdi, katero velikost si izbral...
Torej da odgovorim. Nahrbtnik sem prejel prejšnji teden, prvič sem ga stestiral danes. Nahrbtik se resnično drži hrbta kot prilepljen in ne poskakuje sploh nič(tudi pri polni kamelci, in nekaj dodatne opreme). Obenem ima super predalčke za mobitel, gele,... Hkrati se mi voda v kamelci ni preveč segrela(tekel sem malce več kot uto pri nekje 25 C).

Glede velikosti je pa takole. Sam sem si kupil že majico serije exo velikosti S. Tako sem se tudi nekak odločil za nahrbtnik te velikosti. Če si širši oz močnejši prkeo ramen, prsnega koša vzemi večjega. Najlažje pa določiš velikost če sprobaš kakšno majico exo serije(Intersport-Šiška, LJ). Če te še karkoli zanima povej :D
P.S. Dolgotrajnejši preizkus nahrbtnik planiram za vikend :D
Tudi sam nameravam kupiti ta "nahrbtnik", pa me še vedno zanima, kakšno velikost izbrati.

Na strani http://www.gearzone.com/Salomon-XT-Advanced-Skin-5-S-Lab-Set-Pack-p/187-10531.htm, pod zavihkom "Sizing chart" sicer piše, da je velikost "Medium/Large" za obseg čez prsi 37 palcev ali več, kar preračunano pomeni več kot 94 cm.

@jernej555: Sicer bi šel lahko preskušat majico EXO, ampak ali lahko ti iz prve roke poveš, koliko je zgornji opis "resničen".
Prvo morme povedati da me Salomon ne sponzorira(da ne bo zgledalo tako :D )

Danes sem ponovno preizkusil nahrbtnik pri gorskem teku, obnesel se je odlično, kot priliman na hrbtu in se ne makne :D

Glede velikosti. Sem izmeril obseg prsnega koša(nekje 86-88 cm) torej spadam še v small kategorijo. Sam sem si sicer še malce raztegnil nahrbtik da me ne stiska preveč čez prsni koš. Svetoval bi ti da če imaš obseg 90 ali več skorajda vzemi M velikost. Meni osebno je XS/S, seveda pod pogojem da se ne "nabildam" preveč :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA