prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 bobsaap
Zdravo,

iščem triko, ki bi bil podložen s flisom. Iskal sem ga v Intersportu, SportDirectu in Hervisu, a žal zamanj.

Ima kdo kakšno idejo, kje najti kakšnega kvalitetnega in cenovno ugodnega?

PS. Sem iskal ta info po forumu, a ga žal nisem našel, če pa kje že obstaja, pa se opravičujem za novo temo. ;)

LPS
 vcobra
Jaz sem našel enga "skoraj" podloženega v bivšem sport 2000 (zdej sposts direct)... na notranji strani je malce kosmat, uporabil sem ga tudi za tek na smučeh pa je bil kar v redu... ni pa nevemkako kvaliteten... drugače se pa med tekom tako zagreješ, da tudi v navadnem trikoju ni neke panike...v primeru res hudega mraza pač obuješ ene malo bolj tople in višje tekaške nogavice in gasaaa :)
 bobsaap
Hmmm, jaz sem ga iskal v SportDirectu pa mi ga ni uspelo najti. :(

Bom moral očitno še naprej raziskovati, ali pa kot si rekel, malce več segrevanja, pa potem gasa na sneg. :)

Če pa slučajno kdo kje opazi kak primeren bolj "debeli" triko, po možnosti podložen, se pa priporočam za info. ;)

LPS
 xCore
Jaz sem kupil lani se mi zdi da v Lidlu dolgi triko in ma po bedrah debelejši neopren (vsaj zgleda kot neopren) ampak če ni fejst mrzlo švicaš kot krava :)

cena pa nek drobiž.

Mogoče bo letos spet kaka akcija

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA