prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Hess
Minuli ponedeljek so imeli v Lidlu superge za tek za 19,9 € - izgledajo kot razne druge "ta prave", sem jih kupil, danes prvič preizkusil, pa nimam nič drugačnega občutka kot recimo v Mizuno na 100 €.

ALi ima lahko tek v takšnih supergah kakšne posledice - so pač dosti cenejše..

Kdo kakšne izkupnje?

LP
Uporabniški avatar
 jernej555
Ok moja izkušnja. Kuplene superge v Lidlu sem uporabljal za košarko, nogomet in podobno. Po zelo hitrem času se je podplat popolnoma stisnil tako da ni nudil nobenega blaženja in povzročal hude žulje. Tako da osebno raje investiram v dobre copate ki vem da zdržijo 1000 km :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Moj komentar: če grem 1x na leto smučat so dovolj dile za 50 €, če pa smučam 5x na teden pa jih bom verjetno menjal tedensko. Enako za vse ostalo.
 Hess
Pri vprašanju sem bolj mislil v smislu, ali so tiste za 100 € res 5 x boljše kot tiste no name za 20 €. Ali je možno, da so dražje le zanemarljivo boljše in se bolj ali manj plača le blagovno znamko. Na pogled so dejansko kot "taprave".

Ima kdo slabe izkušnje s takšnim kupovanjem pocen robe oz. je imel zaradi tega kar nekaj težav z nogami, in pa seveda tudi obratno.

LP vsem
 miha_z
Živjo,
Sem se tudi sam spraševal glede teh superg, čeprav me niti ne mika, da bi jih probal. Imam preveč krhke noge in že tko že nekaj mesecev cajtam poškodbo.
Jaz gledam na tek kot poceni rekreacijo zato se mi kakih dobrih 100 EUR za superge dvakrat letno niti ne zdi pretirano. Raje na ziher.
Kako majico al pa kej bom pa kupil v lidl/hofer. Za prešvicat je dobra 8)
lp,
Miha

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA