prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Živjo,

v prihodnjih dneh bom jaz nabavljal zase tekaške in tudi druge štumfe... Imam varianto zelo dobrih štumfov (asics,salomon, pro touch... in še mnogo drugih po zelo dostopni ceni).. 4, 5 €... če koga zanima naj mi javi... pa vržem kako slikco gor...
 Scorpx
@ LT - problem je da pri daljših tekih brez nogavic dobim žulje (verjetno nisem edini), tudi potenje je problem...

Zame res dobra izbira tekaških nogavic so Ironman nogavice. Pri nas jih še nisem zasledil v trgovinah. Cena cca 10 +/- eur odvisno od modela. Tudi kompresijske modele sem videl. Dober materijal, nič žuljev po treningu. Problemi zaradi potenja tudi niso prisotni. Sem zelo zadovoljen z njimi, samo žal mi je da nisem kupil cca 5 parov več, ker sem bil že tam. :) Te ki imam jaz imajo Coolmax materijal (odvajanje švica) in Nanoglide (proti žuljem).

Kupil sem jih na Ironman tekmi v Pescari (ITA), prodajalka je rekla da jih prodajajo na vseh Ironman eventih po Evropi.

Zadržal sem tudi ovitek nogavic, ker mi je res ličen, pa tudi zato ker je Ironman :D 8) :P :) lahko skeniram če koga zanima kako zgleda.
Scorpx napisal/-a:@ LT - problem je da pri daljših tekih brez nogavic dobim žulje (verjetno nisem edini), tudi potenje je problem...

Zame res dobra izbira tekaških nogavic so Ironman nogavice. Pri nas jih še nisem zasledil v trgovinah. Cena cca 10 +/- eur odvisno od modela. Tudi kompresijske modele sem videl. Dober materijal, nič žuljev po treningu. Problemi zaradi potenja tudi niso prisotni. Sem zelo zadovoljen z njimi, samo žal mi je da nisem kupil cca 5 parov več, ker sem bil že tam. :) Te ki imam jaz imajo Coolmax materijal (odvajanje švica) in Nanoglide (proti žuljem).

Kupil sem jih na Ironman tekmi v Pescari (ITA), prodajalka je rekla da jih prodajajo na vseh Ironman eventih po Evropi.

Zadržal sem tudi ovitek nogavic, ker mi je res ličen, pa tudi zato ker je Ironman :D 8) :P :) lahko skeniram če koga zanima kako zgleda.

Živjo,

tudi IRONMAN, lahko zrihtam ;)
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
runing man napisal/-a:run-multisport
Slika
kompresijske
Slika
outdoor
Slika

kontakt samo na zs

Z ženo uporabljava te nogavice, s kvaliteto in ceno sva zelooo zadovoljna :) :!: :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA