prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 atoma
Zanima me, ali kdo uporablja copate Asics Volt 33, ki so trenutno v Intesrportu naprodaj po zelo ugodni ceni? Če bi jih kupil, bi jih uporabljal na tekih po urejenih površinah (makadam, asfalt). Zamimajo me predvsem izkušnje glede blaženja, saj je to po opisu in izgledu bolj minimalistično narejen copat.
Uporabniški avatar
 pajo
Imel sem jih na nogah tam nekje 3km. Za kaj več... Meni so se zelo dopadle. Čeprav sodim v kategorijores počasnih tekačev tako, da naj raje pove kdo, ki malo bolj zares teče. Me pa mikajo teli ta novi modeli.
 danijel84
jst sm jih kupu,tud dvakrat teku z njimi,in zaenkrat sm zadovoln.v nedeljo jih bom meu gor tud na kraskem maratonu.kar se blaženja tiče,mogoče res niso nevem kako dobre ampak ce nimas neke prevelke teže ti pomojem nebi biu problem.men so cist ok,pa tecm tudi z dosti lažjem copatom,pa nimam nekih problemou.
 atoma
Obema hvala za mnenje in izkušnje. Sam kolebam med minimalizmom in ekstremizmom, kar se blaženja tiče. Sedaj uporabljam Mizuno Ultima 2, nisem ne lahek in ne hiter tekač, poleg omenjenih copat pa po drugi strani razmišljam o nakupu copat ON Cloudrunner in ne znam se odločiti, katera usmeritev bi bila prava zame.
 klem.co011
Glede na Danijelov rezultat na polovički v Sežani, so VOLT 33 tudi zelo hitre :D . Čestitke tudi vsem ostalim kranjskim zimskim ligašem, ki ste pokazali, da se zimska liga obrestuje tudi spomladi.
 speedman
tudi jaz sem jih kupil in naslednji dan preizkusil okoli Brda.Rezultat? Točno tak, kot mi je napovedal svetovalec Asicsa. Odtekel sem do sedaj najhitrejši krog letos in ostal živ. Tudi "bodelni" so me boleli, prvič, drugič,tretjič...
Glede na to, da treniran za Radence, sem prešaltal na stare Mizunke, najhitrejše copate pa uporabljam za v trgovino.Se pa sprašujem kaj je narobe? copati?moj način teka....
Uporabniški avatar
 Vreme
vencelj napisal/-a:Danes sem jih samo obul za probo, a za mojo nogo absolutno preozki v sprednjem delu.

Se strinajm, tudi za mojo široko nogo nikakor niso :?
Uporabniški avatar
 pajo
Jutri na tek Trojk v Hayper. Najdaljši tek z njimi do sedaj na 17 km dolgi razdalji.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA