prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 ris9
Alo.

Še jaz eno temo odprem. Mene pa zanima oziroma prosim za nasvet kateri tekaški copat bi bil najbolj primeren za offroad terene (zimske razmere, blato, makedam, travniki, gmajne...). Sam večinoma nosim mizuno, ker mi je všeč širina spredaj oziroma udobje ampak njihov harier mi ni preveč všeč ker se mi zdi premehek, bi bila pa teža prava. Malo sem brskal po netu in zasledil INOVke, Salamonke mogoče celo LaSportiva al kar kol že je. Zanima me model, ki je lahek (tekmovalen) in ima dober vprijem. Aja pa kje se ga da probati, ker bom verjetno nabavljal preko neta in raje prej sprobam, teh naštetih copat pa v hervisih in interšportih ni.

Hvala že v naprej za odgovore :D

LP Jani
Sam sem nabavil za takšne terene Salomon Speedcros CS in se dobro obnesejo. So zelo lahke, dobro blažene, dolgo ščitijo pred vlago, oprijem pa je fenomenalen tudi na snegu in blatu. Velikost številke pa je ista kot pri Asics copatih ali pri Najkicah. Je pa precej ozek model, kar meni sicer paše zaradi stabilnosti, ker je stopalo v copatu dobro oprijeto.
:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA