prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Imam težave s povezovanjem na računalnik. Ko uro priključim na usb in hočem exportat podatke na comp mi stalno napiše.... Unable to create directories for the application's files." and "Unable to create application database !!!

Ima kdo iste probleme oz jih je imel.

Hvala
Priponke
Brez naslova.jpg
Brez naslova.jpg (11.54 KiB) Pogledano 4599 krat
2.jpg
2.jpg (14.31 KiB) Pogledano 4600 krat
Ne morem verjeti, da imaš le te težave! Jaz imam težave že pri sami uporabi Timex ure in se mi zdi popolnoma neuporabna za šport. Sedaj jo uporabljam le še za vsakodnevno ročno uro!
To na prvi pogled zgleda kot problem z aplikacijo na računalniku, bolj kot z uro. Lahko je problem v tem, da je za ustvarjanje direktorijev in baz potrebno imeti administratorske pravice. Poskušaj aplikacijo odpreti kot adiministrator. Preglej tudi poti, na katerih naj bi bili ti direktoriji ustvarjeni, če se vse izide. Nadalje je dobro, če za ta problem tudi poguglaš, ker gre za ameriško uro in je imel gotovo še kdo drug probleme s tem, pa boš morda lahko našel še kakšen drug predlog od zgolj tukaj predlaganih.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA