prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 fifi1968
V omari sem našel nenošeno zimsko vetrovko Lafuma climaway 5000, ki je bila kupljena pred petimi leti v Hervisu :P materijal je 100% polyester pa me zanima ali je to tekaška vetrovka? oziroma ali jo lahko nosim pri treningih pozimi? :( :(

LP.
 jezo
najbolje da probaš :D
moja recimo ni specificirana kot tekaška ampak za v gore ampak mi čisto ustreza pri teku
Uporabniški avatar
 Šmarnagora
Ne ne, in še enkrat NE.

Če nima gor znaka "RUN" potem nimaš kej v njej za tečt. haha Malo sem se pohecala. :) :) :)

Pozimi, ko je mrzlo se da v takšni jakni čisto dobro teči...meni so te "tekaški anoraki" npr dobri za poletni dež (ki ga je bilo letos veliko), ampak v kakšnih "normalnih" je veliko bolj toplo. Tako da....brez problema :)
 abcd
Tudi sam se že matram leta s temi vetrovkami. Nobena ne diha dovolj hitro, da se ne bi preveč potil pri teku. Bolje da ne bi bila čisti windstoper in bi bolj dihala pa tudi če bi bila malo debelejša na ta račun. Če si pa poten in nekje v hribih kjer piha je pa dobra rešitev.
Uporabniški avatar
 Medicius
Tudi jaz sem se ukvarjal en čas z jaknami in potenjem pod njimi. Uporabljam pa že nekaj let tole jakno: http://sl.sportsdirect.com/karrimor-run ... ens-452017
Zdaj jo imajo celo v akciji, povem vam, da je za ta denar izredne kvalitete.
Pod jakno pa se oblečem temperaturi primerno, če je zelo mrzlo (recimo -5˙C) imam oblečeno recimo sp. majico, funkcijsko majico, tekaško majico z dolgimi rokavi in nato jakno, manj kot je mrzlo, manj plasti ima oblečenih, pa je moj problem pregrevanja rešen. V tej zimi treh plasti sploh nisem rabil, mi je funkcijska majica in tekaška majica z dolgimi rokavi bila več kot dovolj. :) Tako sem se navadil in tako mi ugaja. 8)
Uporabniški avatar
 fifi1968
Hvala za odgovore. :P Bom počakal na hladnejše dni, nato pa sporočim kako se obnese. Kupiti ustrezno je še vedno čas :) :)

Lp.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA