prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 janezs
Posamezni deli so vedno dosti dražji,kot določeni kompleti, primerjaj v trgovini kompleten meh, potem celotno cev, ali samo priključke za cev. Smo pa za poškodbe veliko krat sami krivi, ko hočemo čim manjši in lažji nahrbtnik, noter bi pa radi zbasali čim več. Lp.

PS. Praktičen je Deuterjev Race exp air nahrbtnik, ki ga z zadrgo povečaš ali po potrebi zmanjšaš. :lol: :roll: :cry:
 Darmijel
Bi tudi prosil za nasvet.....
Kupujem si nahrbtnik in sicer bi ga uporabljal:
- za daljse teke
- za na kolo (gorsko)
- in za prosti čas oz. za v kaksno telovadnico ali kaj podobnega

In sicer se odločam med temi- vsi so od SALOMONA
- AGILE 12 ( se bojim da mi bo premali za kaksno dodatno opremo npr. vetrovko, kapo, majico....)
- AGILE 17 (se bojim da bo prevelik za tek in se ne bo lepo oprijel telesa, bi mi pa odgovarjal za radi vecjega volumna.... dodatna oprema)
- TRAIL 20 (mogoče prevelik za tek, dovolj velik za kolo...)

Imate kaksen nasvet oz. kaksen drugacen pogled ki pa ga jaz ne vidim. Ker tile nahrbtniki niso poceni mi bo vsaka informacija pred nakupom prisla zelo prav...
Hvala vsem

Danijel
 Darmijel
Sem pogledal ja. Pa ne iščem ravno najdrazje zanima me sploh uporabnost. Tale se mi zdi malo premajhnen, premalo teh zunanjih žepov katere lahko dosežeš z roko na hitro.
Uporabniški avatar
 jorgamesh
Uporablja kdo tale Salomonov brezrokavnik z žepki in soft flaškami za hidracijo? Prebral sem kar nekaj opisov in večinoma ga izredno hvalijo. Imam resen namen ga naročiti, vendar me zanima kako je z vzdržljivostjo materiala. Cene so kar zasoljene in ne bi rad, da mi razpade po eni sezoni.
Če ima še kdo kakšne pripombe čez karkoli povezano s tem modelom, naj prosim pove.

Zanima me za 1l model, lahko seveda tudi starejši letnik.

Salomon S-LAB Sense Set

http://www.salomon.com/us/product/s-lab ... cle=371991
Uporabniški avatar
 Scooby
Če se ne motim, teli "brezrokavniki" od salomona nimajo starejših letnikov, ker so prišli ven v začetku 2015.

Se mi pa zdi ogromno denarja za 1L prostornine. :))
Uporabniški avatar
 jorgamesh
Starejši sem mislil letnik 2015, ker tale na povezavi je 2016 in ga verjetno nihče tukaj še ni naročil. Razlike so, kolikor vidim in berem, le v par barvnih odtenkih in letnik 2016 ima štiri velikosti namesto treh.
Drugače ja, je precej denarja, vendar se mi zdi idealen produkt za razdalje, kjer ne rabiš večje prostornine in/ali ne maraš rezervarja za vodo, in/ali ne maraš trdih flašk, in/ali poskakajočih pasov z bidoni.
Sicer gre v raztegljive žepe presenetljivo veliko stvari noter, če to potrebuješ. Sploh 3l verzija je na youtube video, kjer je tekač z lahkoto spravil noter vse za ultra trail. Vendar se mi zdi 3l verzija manj zračna, saj ima žepe na mestih, kjer ima 1l verzija zračno mesh mrežico. Pa tudi za moj namen ne potrebujem večje prostornine.
Uporabniški avatar
 jorgamesh
Saj nisem mislil iz svoje povezave naročiti. Tisto je samo uradna stran. Tvoja povezava mi pa osebno ne pride prav, ker ni zaloge za s velikost. Pa še lanski letnik je in rdeča mi je preveč kričeča barva. Se da tudi v nekaterih drugih online trgovinah dobiti za okrog 80 eur.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA