prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 pia
Ero poseduje mnogo ZF knjig, ampak takega čtiva pa še ne!
Res bi si zaslužil eno stran v Poletu: Zgodbe iz Fotrove malhe. Bralcev zagotovo ne bi manjkalo.... Prava faca si! :lol: Upam, da ima Kalček čas in voljo prebrati tvoje besedne izlive in se narežati vsaj toliko kot mi doma.....
Uporabniški avatar
 Fotr
pia napisal/-a:Ero poseduje mnogo ZF knjig, ampak takega čtiva pa še ne!
Res bi si zaslužil eno stran v Poletu: Zgodbe iz Fotrove malhe. Bralcev zagotovo ne bi manjkalo.... Prava faca si! :lol: Upam, da ima Kalček čas in voljo prebrati tvoje besedne izlive in se narežati vsaj toliko kot mi doma.....

Hvala Pia za pohvale, :D če bodo hoteli bom tudi za Polet kaj napisal, saj res nima drugega humorja kot nekaj vicev na predzadnji strani. :cry: Jaz imam pa še toliko zamisli, :shock: recimo kako bi lahko copati uporabili žulje in vodo v njih, še posebno dragoceni viri so kurja očesa, s katerimi bi videli, kar človeško oko ne zazna. :shock: S kurjimi očesi bi copati lahko izsiljevali kure, da bi bile stalno shujševalne in stokilski tekači bi lahko shujšali že, če bi imeli na mezincu na nogi kurje oko. :D Iz vode v žuljih bi lahko inštalirali majhen tuš nad glavo tekača, ki bi ga hladil v vročih dneh teka. :D Pa še kaj koristnega bi se našlo. Zelo sem vesel, da so vam všeč moje zamisli! :D :D
Uporabniški avatar
 Fotr
Adidasova tekaška obutev z vgrajenim mikroprocesorjem

Že nekaj časa so omenjeno tehnologijo napovedovali in sedaj smo jo končno tudi dočakali. Računalniška tehnologija je namreč našla pot tudi v našo obutev, kajti nemški obutveni gigant Adidas je izdelal nov tekaški copat, v katerem se med drugim skriva tudi čisto pravi mikroprocesor.

Ker ta za svoje delovanje potrebuje energijo, je v copat vgrajena tudi lahka Li-lonska baterija, ki naj bi po zagotovilih proizvajalca s svojo energijo zagotavljala vsaj 100 ur brezskrbnega tekanja. Računalniški mikroprocesor medtem skrbi za prilagajanje čevlja našemu stilu gibanja ter terenu, po katerem tečemo.

Zanimivi tehnično dovršeni tekaški copati pa ne bodo poceni, kajti noviteta, ki bo na prodajne police trgovin prišla že ta mesec, bo našo denarnico olajšala za preračunano okrog 50 tisočakov.

Slika
Uporabniški avatar
 runner
evo jih ... prihajajo!!!

jaz ze `mam linkda upgreadam firmware.
Uporabniški avatar
 bojanu
Kaj boš zmanjšal porabo ali povečal hitrost :lol:

PS bi pa rad sprobal to čudo tehnike
Uporabniški avatar
 MihaPR
V parizu videl v zivo, kar lahek copat, testirat ga pa nism mogel, so ga mel na ketni :mrgreen:
 bojanm
Je v ceni tud ketna(sej veste zimske razmere)?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA