- 10 Sep 2005, 20:40
So nas včeraj peljali v fitnes v ljubljano (športni dan), pa smo med drugim uporabljali tudi play station za noge. Mi je kar prirasel k srcu...tako da me je začelo zanimati, če imajo to še v kakšnem fitnesu (kranj in okolica) oz. koliko ta zadeva stane (sklepam da je zelo draga stvar, saj plošče pogosto počijo oz. se zlomijo).
Aja če kdo ne ve kaj je to (ker ne vem če se temu sploh tako reče-v fitnesu to tako imenujejo) to zgleda tako:
Televizija in zvočnik...potem pa igra glasba in po ekranu se rišejo puščice levo, desno, gor in dol...tvoja naloga pa je, da ko pride puščica do vrha ekrana pohodiš ploščico na kvadratni plošči, ki je obrnjena enako, kot na ekranu.
A sem preveč zakomplicirala???
Aja če kdo ne ve kaj je to (ker ne vem če se temu sploh tako reče-v fitnesu to tako imenujejo) to zgleda tako:
Televizija in zvočnik...potem pa igra glasba in po ekranu se rišejo puščice levo, desno, gor in dol...tvoja naloga pa je, da ko pride puščica do vrha ekrana pohodiš ploščico na kvadratni plošči, ki je obrnjena enako, kot na ekranu.
A sem preveč zakomplicirala???
VSAKA SEKUNDA ŠTEJE!