prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 scott
Pri mojih 195 cm in 90 kg imam št. noge 47-48, tečem cca 50km/teden. In sedaj problem: nikjer v Celju, pa tudi po telefonskih informacijah v SLO ni številke copat za mene (razen plačati, naročiti in čakati 2-4 tedne). Ima kdo kako idejo ali info (lahko tudi tujina - internet). Pa še to: nekako se odločam za Adidas Supernova Cushoin ali Nike Pegasus.

LP in vnaprej hvala za pomoč
Uporabniški avatar
 MihaPR
Za adidas ti definitivno priporočam tujino že zaradi cene. Primer: adistar so pri nas 38 jurjev, v španiji redna cena 99 evrov, celo znižane sem videl na 75. Ostale pa imamo pri nas kar primerljive cene z evropskimi.

Večje številke:
http://www.telarun.com/nike/nkshoes.html

Samo tudi iz tujine se da ponavadi dobiti max št. 13 ali 14 kar je recimo tam okoli 49, za dobavo bo pa tudi potrebno počakati okoli 2-3 tedne.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: pri nas imamo trenutno na zalogi še pare pegasus 2005 modela št. 13,14 in 15 ter tudi druge modele tako da vljudno vabljen v ljubljano :) :!:

LP Tomas Sport 2, Čopova 14
 zslanic
TS čopova 14 - sam imam podobne probleme kot scott. Iščem copate Nike Air Max Motto ali Nike Air Skylon (številka 13).

Ali lahko pri vas posebej narocite taksen model in to stevilko? Z dobavo se ne mudi, pripravljen sem placati tudi vnaprej.

Hvala,

Z
 knedelj
jst mam tut podobne probleme, samo da odkar poznam www.superge.si teh problemov ni več :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA