prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Pozdravljeni!

Že mesece kupujem nove copate... Pa nič od tega. Pa mraz pred vrati...
Pozna kdo Adidasove Wanaka copate? Super se mi "vsedejo" na nogo, pri probavanju. Se pa sprašujem, kako so kaj "prijazni" med tekom (ne ravni teren). Bom vesela kakšnega mnenja.
hana napisal/-a:... Pozna kdo Adidasove Wanaka copate? ...

Živio, :wink:
jaz jih imam že skoraj eno leto. Uporabljam jih predvsem, kadar dežuje ali, še večkrat, v primeru snega ali mraza, saj so narejeni iz goretexa, torej naj bi bili nepremočljivi ter "topli". 8) No, saj so res, skoraj .... :wink: Po asfaltu z njimi ne tečem kaj prida (čeprav se da), za tek po naravnih podlagah so pa (zame) super. Vendar, ta model je precej robusten, zato jih ne uporabljam na tekih, daljših od 10 km, saj ta model ni ravno pojem udobja za široka stopala. :roll:

Suma sumarum: če zanemarimo ceno, ki je kar visoka; :arrow: moje osebno mnenje pa tudi mnenja še nekaterih (malo si pomagaj z iskalnikom, saj je ta copat kar nekajkrat omenjen na našem forumu) je, zelo sem zadovoljen s tem copatom za tek pozimi ter razmočenih terenih, zlasti neurejenih. :D

PS:
Če se ti ravno preveč ne mudi, se pozanimaj za kakšne popuste, zlasti takoj po Novem letu. :idea:
 HanaMB
Hvala lepa za odgovor. Trenutno imajo v Hervisu 15% - s kuponom, pa stanejo s popustom okoli 25.000.
Uporabniški avatar
 mirko1
hana,a si kupila te copate? snega je že dovolj,da jih preiskusiš.če jih še nisi,ti pa to priporočam.copat vreden tega denarja.
lp,mirko
 HanaMB
Zdravo!
Nisem wanake na koncu kupila. Kolebala sem med wanako in nike-ovimi teocalli. Nasprehajala sem se po Hervisu in ker se nisem mogla odločiti kateri so boljši na nogi, sem se odločila za Teocalli, ker so neprimerno lepši :-)))))))))))))))))))). In sem zadovoljna. Ne premočijo in so prave zimske gume s super oprijemom. Odlični za po snegu. Malo so me edino na začetku žulile, ker je bilo še pretoplo in so se mi nogavice navlažile (zdaj rajši smučarske nogavice obujem in je OK). Je pa trenutno v MB ob pločnikih taka voda, da bi se bilo potrebno plastificirati za "suhi tek".
LP
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Adidas wanaka sem nabavila v torek in jih včeraj že testirala. Tekla sem 1 uro 3/4 malo po asfaltu, po snegu in plundri mimo Mosteca, po blatu, po zasneženem klancu, po ozki zasneženi poti čez Koseško polje- superge me niso ožulile in noge sem imela suhe. Imajo dober oprijem na zasneženem klancu, trdno oprimejo stopalo, da se po razdrapanem terenu ne zvija, v glavnem super. Jah po asfaltu je pa tako, kot če z gorskim kolesom s kramparcam voziš. Pač niso za asfalt. Se pa da, tolk da prideš do "terena" No, jaz asfalta v nobenem primeru ne maram.

Prijazni prodajalec v TS na Čopovi mi je dal kar nekaj modelov za sprobat, wanaka so mi takoj dobro legle in so bile od terencev najmehkejše. Cena je temu primerna a so upošteval 20% popust TF.
Nisem tako bogata, da bi kupovala poceni. Npr. tudi 16.000 sit se mi zdi veliko sploh za slabe superge.

Hawk!
 Tinca
Koliko pa si dala za te superge?
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Redna cena je 28.990,00 SIT, z 20 % popustom nekaj čez 23 čukov.
 Tinca
Uf, dost denarja.Bom danes sla pogledat, ker tudi sama rabim ene za tek po dežju.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA