prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 EVicA
Kaj pa vatirane pajkice? Jaz kar v takih tekam naokoli, pa ni sile. No res, da v manj kot -1,5°C še nisem tekla, ampak..... No bistvo je, da se jih dobi v Hervisu (Benger ali Asics).
Uporabniški avatar
 Matej
Kaj težite! :shock:

Preberite v zadnjem Poletu intervju s šefom Hervisa, pa boste videli, kako se trudijo za nas tekače. :twisted:
Če bi bila izbira res tako slaba, bi novinar časopisa, ki pri nas promovira tek, to prvi opazil in seveda o tem tudi povprašal odgovornega. :twisted:
Pa ni bilo niti besede o tem. :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Matej napisal/-a:Kaj težite! :shock:

Preberite v zadnjem Poletu intervju s šefom Hervisa, pa boste videli, kako se trudijo za nas tekače. :twisted:
Če bi bila izbira res tako slaba, bi novinar časopisa, ki pri nas promovira tek, to prvi opazil in seveda o tem tudi povprašal odgovornega. :twisted:
Pa ni bilo niti besede o tem. :wink:

Veš to je pa tako če je tak članek PAY :lol: :wink: .
Vem kako se v Hervisu streže in kako se mora, sem delal tam v Kranjski enoti in mi je vse jasno.Za same tekače ni bilo nikoli v dovoljni meri poskrbljeno to je treba priznati.Za vsakega kupca si lahko posvetil 5minut potem pa že naslednji in tako dalje.No ne rečem da je bilo v vseh enotah tako.Nekatere prodajalke kakor sem slišal so korektne do kupcev in se poglobijo v vse.
Ostalo je pa ..... :twisted:
ČAO!
Uporabniški avatar
 Damijan
Matej,

seveda bom(o) težili, takrat ko imamo argumente, in to fejst. Pa ne nam o nekih PR člankih, pojdi na teren, pa boš videl kaj se da dobit. Ehhhh.
Uporabniški avatar
 vanja
Poldi napisal/-a: Pozimi pa kriza. Za zgoraj imam jaz kolesarsko jopo, spodi pa od Beti termo švic , v noge pa me zebe, ker v nekih hlamudračah ne morem tečt, v navadnih pajkah pa zebe, če je pod nulo..

Tudi jaz imam že večletni problem z zimskimi pajkicami. In jih še vedno nimam, ker mi je vse predolgo. Imam ene tanke (ki so mi tudi predolge), v katerih tečem tudi pozimi. In oblečem pod njimi najlonke. In je prav fajn!

Ma, zdaj pa itak živim v toplih krajih in me ne zebe...
 NIKITA
No pa še moje izkušnje.
Ker tečen ne glede na vreme vam iz prve roke priporočam craft majico in hlače.Tudi pri hudem minusu imam oblečeno samo to perilo in čez to oblečem Adidasov velur (v primeru vetra pa anorak) in zimske pajkice.
Pa me drugače zelo rado zebe. Ampak to perilo se te tako lepo prime in diha s teboj, da je prav prijetno toplo.
Res priporočam, pa še cena je dokalj normalna. Majica okoli 6 tisoč in hlače okoli 8 tisoč. Nekaj časa nazaj je bila tudi neka akcija, da če kupiš komplet dobiš še 20% popusta.
Obilo tekaških užitkov tudi v mrzlem vremenu.

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA