prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 JakaŽ
zanima me, kje je servis za polarjeve ure in kje dobim novi pas, ker je namreč vse odpovedalo... :(
aja, garancija je že davno mimo...
Uporabniški avatar
 svizec
V Novem mestu je edini servis. Lahko sam pelješ tja, lahko pa pustiš na Kavčičevi v Intactu v Ljubljani in bodo oni dostavili tja in nazaj, vendar boš malo dlje čakal.
 JakaŽ
je možno dobit kakšno kontaktno številko
:?:
na internetu najdem samo eko-polar novo mesto, brez telefonske in naslova, pa v imeniku tudi ni
ja, je pa od intacta telefonska...
sicer pa se verjetno bolj splača novo kupit, kot to staro popravljat...
Uporabniški avatar
 svizec
Poskusi na 040 611 877.

Če se splača... kaj pa vem.

Jaz sem svojega S720i nesel da mi zamenja baterijo, pa je mimogrede opazil, da je počeno ohišje in mi je zamenjal tudi ohišje - dobesedno pol ure.
Za vse skupaj sem plačal 7.000 SIT.
Uporabniški avatar
 T1
JakaŽ napisal/-a:zanima me, kje je servis za polarjeve ure in kje dobim novi pas, ker je namreč vse odpovedalo... :(
aja, garancija je že davno mimo...

Upam, da je to še prava informacija:

Polar servis
p.p. 372
8000 Novo mesto
GSM 040-898-111

LPT1
Uporabniški avatar
 MihaPR
V Ljubljani je tudi servis, tako da se ne trudit z NM :)
Uporabniški avatar
 svizec
MihaPR, kje pa je ta servis?
Uporabniški avatar
 svizec
MihaPR, v IntActu ne servisirajo ničesar. Tam prevzamejo in peljejo v Novo mesto - menda se iz Ljubljane v Novo mesto vozijo vsak dan.

No, in če imaš ravno srečo, ti pripeljejo uro hitro nazaj, zna pa se zgoditi, da nimajo nobene vožnje na tisti konec in ura lepo ostane tam za kakašen dan.

Če te to ne moti, je Kavčičeva res pravi naslov.

Če pa te moti, si pač narediš en krajši izlet v Novo mesto.
Uporabniški avatar
 MihaPR
glede na to, da naj bi bil garancijski servis zastonj, potem naj se kar sami odpeljejo, če se že morajo. Drugače pa bila že enkrat debata o tem.
Uporabniški avatar
 svizec
Ja, saj se strinjam, da če je garancija, da naj kar sami prevažajo ure sem in tja.

Toda JakaŽ je napisal, da je garancija že zdavnaj mimo za njegovo uro.

Poleg tega pa je to stvar posameznika, če bo izdelek odpeljal sam na servis.

Jaz naprimer bi se peljal, če ni predaleč - kar pa Novo mesto ni in če bom s tem sebi prihranil kakšen dan, ali bognedaj, teden čakanja, potem sploh ne bom razmišljal ali bi se peljal ali ne.
 JakaŽ
hvala za vse informacije, bom takoj v ponedeljek probal poklicat...
 PROSPORT
Da se ne boste vozili v NM lahko pošljete po pošti in dobite prav tako po pošti nazaj. V mojem primeru je trajalo par dni. Račun za servis plačate po povzetju.
 lebanm
V NM je servis D BEST!! lastne izkusnje ze veckrat. V tujini so mi za isto popravilo kao prodajali 3 mesece pa sem rekel pozabi in NM (3 dni+/- 1 dan)
Super so
Svaka cast

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA