prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 tasa11
Pozdravljeni. Tudi jaz se moram na novo obuti in prvič se mi ne bo potrebno omejevati pri ceni. Spadam med lahke tekačice in tedensko delam med 50-70 km na različni podlagi. Zanima me,kako ste tisti,ki imate copate Mizuno wave creation 8 zadovoljni z njimi? Ali so primerni tudi za tekačice? Vsak nasvet mi bo prišel prav. Vsa ta leta sem nekako menjavala blagovne znamke- od Asicsa do Nika in Adidasa. Vsaka informacija mi bo dobrodošla. Lep pozdrav.
 superga
Žal še ni vse opisov, ker so modeli novi.
Glede podlage je tako za trše (asfalt , makadam), kot za teren. Le tehnologije je malo manj kot npr. v Riderju.
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 matej712
hvala za odgovor. Ali je razlika samo v ventilaciji ali tudi v blaženju?
 superga
Vse omenjeno je eno stopnjo manjše od Riderja;
l.p superga
 pana
V tomasu so zakon, kar pa ne bi mogla trditi za Intersport v MC Siska, kjer ti ne znajo svetovati cisto nic.
Uporabniški avatar
 namaste
tud js bi pohvalila prodajalca v TS na čopovi pa moje mizuno wave riderke :D
Uporabniški avatar
 tasa11
Namaste,pozdrav.
Glede na to,kar si napisala, predvidevam,da si zelo zadovoljna z njimi. Bi jih na osnovi tvojih izkušenj priporočala? Koliko kilometraže narediš z enim parom? Hvala za odgovor. Lp :lol:
Uporabniški avatar
 namaste
Hej tasa11,

meni ful odgovarjajo. Sem jih v trgovini veliko poskusila in na koncu našla taprave

Ker imam prvi par, s katerim še kar tečem, ti glede kilometrine žal (še) ne morem odgovorit.

Lep sončen dan 8)
Uporabniški avatar
 tasa11
Hojla, namaste. Se bom verjetno tudi jaz odločila zanje. Bom pa nakup opravila v TS na Čopovi,saj sem pogosto v Lj. Tudi tebi lep dan in lahke noge pri teku.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA