prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 urb@n
Zivjo!
Vem, da bom razjezil milijon ljudi... sam morem vprasat :lol:

Sem rekreativec... vecina kolesar, redko tekac.
Kupil bi si pulz meter... do 20.000 SIT... vec se mi ne splaca dat, sem prevelika lenoba :?

Najbolj se nagibam k Sigmi in oklevam okrog PC15 ali Fit Watch.
Na izgled mi je PC15 lepsa... Fit Watch ima pa (baje?!) vec funcij?
Kaksen pa zopet rece, da je PCjka boljsa :shock:

Ima kdo mogoce kaksen predlog?

Bom bil hvalezen vsakega mnenja... tudi ljubiteljev Polark in Sunntorjev :twisted:

ZIV!!! :wink: :D
Uporabniški avatar
 klatez
Urb@n,

tale forum ima eno super funkcijo - gumbek IŠČI (poglej na vrh strani) ali klikni tule http://www.sportosplet.net/search.php.

Vtipkaš naprimer Sigma in dobiš precej tem, v katerih se bi lahko skrival odgovor na tvoja vprašanja :roll:

In če gremo še naprej, klikneš naprimer sem http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?t=3424&highlight=sigma in vse tvoje dileme bodo razjasnjene :wink:
 urb@n
Hvala za odgovor... samo mene je bolj zanimalo katere funkcije so sploh pomembne za nekega rekreativca?

Ali pa mogoce tudi za to ze obstaja kaksna stran?

Hvala
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Jest mam PC 15 in sem zelo zadovoljen. Mislim da za rekreativca ima vse kar potrebuješ.
 urb@n
Saj vem, da bom spet koga razjezil.

Ali si recimo... Sigme zapolnejo po vadbi max in min pulz?... in kaj jaz vem kaj se se lahko zapolne ura?

Ker pise da nima memorija?!

Hvala!
LP
Uporabniški avatar
 kustus
lp

PC15

po vadbi lahko vidiš MAX. in POVPREČNI pulz med samo vadbo, štopanje , porabo kilokalorij.
 kebrček
Jaz imam Fit watch. Memory ima in za začetnika too much funkcij. Moti me edino, da nima lučke, ker včasih tečem tudi v temi, pa bi mi prav prišla, da pogledam pulz ali pa čas.

LP, kebrček
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No PC 15 pa ima lučko. Lep pozdrav kebrčku.
 urb@n
Huda hvala vsem za prijaznost in odgovore.

LP
 MirkoL
Če koga zanima: po neuspelem iskanju Sigme PC15 po Ljubljani, sem jo kupil v trgovini Extreme Vital v Puštalu 101 (pred Škofjo Loko) za 45E (na keš).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA