prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Pozdravljeni,

Ali kdo ve kdaj in kje bodo v Mariboru ali bližini izvajali določanje tipa stopala (pronator, normal, supronator)?
Če je mogoče dobiti kakšne termine in lokacije! Vedno namreč zamudim merjenje (npr. pred kratkim v Celju).

Hvala in lp,
Marko
 indjo
pozdravljeni!

v kratkem bo footscan v Tomas sportu na jurčičevi v mariboru. Ko bo znan termin bo objavljeno na forumu.

lp TS Jurčičeva
Uporabniški avatar
 Damijan
To, Indjo, me veseli, da se je končno tudi nekdo iz TS Jurčičeva javil.
Evo, zdaj pa pošnofaj malo po forumu in se probajte približat temu,
kot to dela TC Čopova. Pa malo več tekaškega tekstila dajte v ponudbo.

LP iz SB

Damijan
 MarkoH
Pozdravljeni indjo

Ker ne spremljam forum vsak dan, bi vas prosil, če me lahko o merjenju obvestite na marko.holbl@web.de.

lp,
Marko
Uporabniški avatar
 Vreme
indjo napisal/-a:pozdravljeni!

v kratkem bo footscan v Tomas sportu na jurčičevi v mariboru. Ko bo znan termin bo objavljeno na forumu.

lp TS Jurčičeva

No super pa bomo tudi na štajerskem koncu prišli na svoj račun. Počasi bom moral nabaviti nove copate, torej upam, da bo footscan kmalu :)
 primoz969
no lep pozdrav še iz moje strani. mene pa samo zanima kje v ljubljani je možnost footscana in če je, ali je brezplačna?
za odgovor ze že v naprej zahvaljujem- prosim če mi pošljete zasebno sporočil oglede tega :) hvala
 superga
Analizo teka delamo v TOMAS SPORT-U na Čopovi 14 v Lj in je brzplačna.
Footscan je podobna zadeva, ki jo dela ekipa iz Adidasa. Za datume kje in kdaj bo v TOMAS SPORT-ih po Sloveniji vas bomo sproti oveščali tudi na tem forumu.
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 javaman
Kaj je potrebno s seboj prinesti za tako analizo?
 tine1
jman napisal/-a:Kaj je potrebno s seboj prinesti za tako analizo?

Samo svoje noge pa teniske če jih ne misliš kupit. Če pa hočeš kupit teniske, potem pa res samo svoje noge! :hehe:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA