prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 markor
Se pridružujem napisanemu! :!:
Tudi od mene pohvala / zahvala Semiku :P , da prišel "med nas". Meni kot "tekaškemu novinčku" 8) je bilo še posebej všeč - če bi lahko tako kupoval svoje prve copatke ziher ne bi kupil teh, ki sem jih.. :roll: A kaj čmo.. jih bo treba znucat, pol pa nove nabavit.. :wink:
Pa seveda! :idea: Vesel sem, da sem imel priložnost spoznati "maribor z okolico TF ekipo"! :D Verjamem, da bomo še tekli skupaj - in ne samo "testirali".. :lol:
Lp!
MArko

p.s. Klatež, kolko smo te prelaufali v onih super supergah? :?: Kolko smo spili namreč točno vem... :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
He, he - 8,65km.

Malo me vest peče, ker med nami "staroborci" skoraj nisi prišel do besede!

Če imaš čas, pridi jutri na tek v Bistrico, da bova kakšno rekla (pa šla še na pijačo).
Uporabniški avatar
 markor
Zna bit, zna bit da res pridem.. :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
Super!

Častim pijačo :wink:
Uporabniški avatar
 S*
Še moj pogled na testiranje "copatk".

Najprej sem probala, baje, mercedesa, Kayana 13, pol pa mi seveda nobene druge niso bile več všeč . :cry: Pogrešala sem samo terenske modele, ampak itak moram zamenjat oboje (ta stari že kričijo po menjavi), pa bo odločitev malo lažja.

Zelo zelo žal mi je bilo, da mi čas ni dopuščal udeležbe na "analizi".

A ni Zdravko tudi nekaj fotkal?

Vsem en lep tekaški pozdrav. Upam, da bo še kdaj kak tak test. V trgovini, pa naj je še takooo velika (no ja, mogoče če bi laufala po Europarku, samo bi me čudno gledali, a ne :shock:), ne moreš ustrezno preizkusiti, ali ti copat paše ali ne.
Uporabniški avatar
 klatez
S* napisal/-a:...A ni Zdravko tudi nekaj fotkal?...

He, he - je ampak je že ob polnoči šel v Minšek... (po tem, ko se je prijavil za Dunajski maraton :ignore: )
Uporabniški avatar
 50cent
Pa še mojih par besed...
Bilo je res super. Najprej bi se rad zahvalil Semiku, ki nam je omogočil ta test tekaških copat saj se lahko samo tako iz prve "noge :) " prepričaš kateri copat ti res sede na nogo. Tako kot S* sem tudi jaz pogrešal terenske modele, saj se večinoma klatim po in okrog Pohorja.
Družba tako kot vedno odlična :D tako da tu nebi izgubljal besed. Sam sem zelo rad poslušal "staroborce" z njihovih odisej po maratonih....to sem se nasmejal :lol: :lol: . Skratka bilo je prijetno in upam, da nas bo Semiko še kdaj obiskal saj je videl, da smo se zbrali v kar lepem številu :) . Sam pa tudi čakam, na dneve testiranj v InterSportu, da bi Asics-ke lahko popeljal za par ur po Pohorju 8).

PS: Tudi sam sem opazil, da je analiza trajala dlje od testa copat :rol: .....le zakaj :wink: ?

klatez napisal/-a:...(po tem, ko se je prijavil za Dunajski maraton :ignore: )

A res :lol: ...analize pa res sprostijo duha in telo... :lol: 8)

Lep pozdrav.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ej, ste klepetulje, pa vse vun povete.
Pa bi ja kdo rekel, da smo samo laufali, pol pa šli v bližnji fitnes s pol kilskimi gvihti :wink:
Nekaj fotk je, ja. Bodo pa kmalu ...
... tu :arrow:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA