prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 gs1422
Pozdravljeni,

So me napotili iz enega sorodnega foruma k vam, baje je tukaj več strokovnjakov.

Iščem nov copat za rekreativca, ki teče 10 km dnevno, tehta ca. 85kg, in ima zelo močno pronacijo. Do sedaj sem tekel na ASICS GEL 1110, pa sem jih po ca. 500km pošvedral do konca. Nogo grdo zvija, bolečine v gležnjih in kolenih.

Na ASICS-ovi strani sem izbrskal model Evolution, ki naj bi bil baje za najtežje pronatorje. Se strinjate s tem? Mogoče predlagate kakšno alternativo?

Vesel pa bi bil predvsem rešiteve na področju Maribora. Tam večkrat zaidem, ker v Krškem nimamo niti pod razno ničesar.

Hvala vsem skupaj!
 ASICS
Pozdravljen,
omenjeni model od Asics-a je res namenjen tekačem z nadpovprečno pronacijo. V SLO ga imajo v Maxi Rossi sport v Celju ( Center Tuš ).
Lep pozdrav
 gs1422
Super! Takoj jutri zjutraj pokličem če imajo mojo številko in se ustavim na poti v Maribor. Najlepša hvala.
 gs1422
Evolutiona v omenjeni trgovini nisem našel. So mi pa ponudili FUNDATION, prvi 80 kilometrov se obnaša odlično. Noga je stabilna. Zvija mi je več ne. Edino kar se mi zdi, da je napram 1110 malo trši copat. Mogoče pa se mi samo zdi. Hvala še enkrat!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA