prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 blaž
lep pozdrav.
Ker so mi vse superge ki sem jih mel do zdaj razpadle na prafaktorje. Superge si sploh ne zaslužijo naziva superge ampak neki za nataknat :) Sem se odločil da si kupim ene res taprave tekaške copate (oz. superga karkoli že). podlage kjer tečem so 80:20 za offroad. tečem tko 1h-2h. Rabil bi jih predvsem za jesen zimo in zgodnjo pomlad. Ker moj glavni šport je kolesarjenje.
Da tečem 1h-2h s tem se nisem mislu hvalit ampak nekje na tem forumu sem prebral da XC copati nekako niso za daljše teke. Kako je s tem?
Ampak če poštudiram kako sem tekal po leden gozdu z nekimi xy copati z znucanim profilom in me to ni ustavilo pri treningu bojo tud te nove superge vredu dokler jih ne bom unosil.

Hvala za odgovore, novi
 blaž
verjetno mi ne preostane drugega kot čopova ul. rad bi nasvet za kake modele da vidm kok denarja bo kaj to.
Drugače pa vsaka druga tema ma tukaj naslov nove superge ja razumem vas da ste jezni da vas to sprašujem vendar ni nikjer napisan tema o kros copatih za tek po brezpotjih. Celga foruma pa tud ne bom šel brat da bom iz kamenčkov mozaik sestavlal. Mal sm razočaran nad forum za prvi obisk
Uporabniški avatar
 zlopi
blaž napisal/-a:verjetno mi ne preostane drugega kot čopova ul. rad bi nasvet za kake modele da vidm kok denarja bo kaj to.
Drugače pa vsaka druga tema ma tukaj naslov nove superge ja razumem vas da ste jezni da vas to sprašujem vendar ni nikjer napisan tema o kros copatih za tek po brezpotjih. Celga foruma pa tud ne bom šel brat da bom iz kamenčkov mozaik sestavlal. Mal sm razočaran nad forum za prvi obisk

Hoj,
verjetno so že skoraj vsi tekači na dopustu, pa brez računalnikov. :lauf:

Evo prilagam en zanimiv link

http://www.klubpolet.si/index.php?option=com_content&task=view&id=104&Itemid=11&limit=1&limitstart=7

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

pri izbiri bi postavil tri kriterije:
- prijem,
- blaženje,
- vodoodbojnost

od tvojih želja na teh treh področjih je odvisen seznam možnih odgovorov.

osebno bi ti sicer predlagal Inov-8 a mogoče sem pristranski. so mi pač všeč :)
 blaž
e super to sm rabu najlepša vama dala ;)
 blaž
ojla
nabavil sem adidas response trail. Od začetka malo skeptičen ob uporabi, ker sem bil navajen nosit kr neke superge. Torej po 2 dneh sem več kot navdušen, udoben copat. Mogoče me moti preveliko blaženje oz. predebel podplat pa upam, da bo to prej koristilo kot škodilo mojim sklepom.
In kaj je največja fora da sm po 2 tedenskem lenarenju ugotovil ,da ne morme bit pr mir, dirkat tud ne morem več s kolesom ,ker sem ga prodal in sem tudi pretreniran najbolj me psiha.Pa sm se js heroj začel spogledovaz z vabilom na Trans Alp razdalje še ne vem. Kaj porečete na to? Kolesaril sem po 15-22 nur na teden. Pozimi sem pa dost prelaufal od 40min pa tja do 2,5h(teren) sam kje je že to ane? Moj namen je premagat dolžino in sebe.

Kaka pripročila naj ne grem ali grem?
 blaž
z supergami zelo zadovoljen- Mislim da se noga vsega dokaj hitro navadi. in so vložki priporočljivi po mojem za tiste ki imajo res probleme z ekstremnim nizkim/visokim nožnim lokom.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA