prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Bajsi
lojzeP napisal/-a:Ko boš simON - a peljala na izlet s Toyoto, se ustavita še na Bledu, kjer so eni hudi stručkoti za Mizunke ( Koala šport - menda ).

2x LP

P.S. Upam, da je ta informacija vredna vsaj kakega ovinka s Corollo ( magari v prtažniku ) :roll: :roll: :roll:

Helou!
Ja, točno tako! Koala šport na Bledu.
pies: Kja slišim, da si kupila karjolo?! In to Toyotino. Jest mam pa kar od LIV-a.
Uporabniški avatar
 Staša
Hvala, bom poklicala, ko se v Koali prebudijo in sporočim, kako in kaj dogaja na Bledu.

Ne, bajsi, nisem kupila karjole - sem kar zadovoljna z mojim modernim spačkom - AX-om, na Bevkah sem pridobila nagrado vikend paket uporabe TC. :roll:
Uporabniški avatar
 Staša
Evo, prvo poročilo - Mizuno Phantom Wave in Classic IMAJO v Koali! Zdaj bo pa treba implementirat še en odhod na Bled. Pa morda združit še kakšen trening z Gorenjci...

Še enkrat hvala za nasvet!!!
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D kaj pa stunfi, so tudi novi?
Uporabniški avatar
 Staša
Ne, Matjaž, impliciram tvoj nasvet izpred nekaj mesecev... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 matjaz
stasa napisal/-a:Ne, Matjazˇ, impliciram tvoj nasvet izpred nekaj mesecev... :mrgreen:

bljak :rol: je pa res da so pol bolj sluzasto mehke
Uporabniški avatar
 bigfrik
A mora glede na vse to mene kej skrbet glede dišav v Grosupljem? :roll: :mrgreen:
Uporabniški avatar
 matjaz
bigfrik napisal/-a:A mora glede na vse to mene kej skrbet glede disˇav v Grosupljem? :roll: :mrgreen:

ne, ne, moski bolj smrdi po svicu, bolj je zazeljen, tista ki trdi drugace ....
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ja,ja bo ze drzal ce tko reces,ceprav :? ,sicer nas pa ocitno zato tok velik tece :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Staša !

Lepo prosim, da še enkrat prebereš moj prispevek ( poudarek na zadnjem odstavku - pod P.S. ), in na to odgovoriš - sicer - bom napisal nekaj nezaželenega ( ga tudi analiza na vašem vrtu na bo odpravila ). :ignore: :ignore: :ignore:

2x LP

P.S. Ne mi dihat za ovratnik ( dečki iz štejerske metropole )
Uporabniški avatar
 Staša
lojzeP napisal/-a:
P.S. Upam, da je ta informacija vredna vsaj kakega ovinka s Corollo ( magari v prtažniku ) :roll: :roll: :roll:

Jaaaa jaaaa, en ovinek v prtljažniku. Čist počasi, da bo dlje trajalo. Lahko unega 180° na Črnem kalu, me tam nekje na Socerbu počakaš, potem te pa pri viki burgerju ven dam.
Uporabniški avatar
 lojzeP
To mi deli !!! :ignore: :ignore: :ignore: :ignore:

V zameno pa jesno :toast: :toast: :toast:

2x LP
Uporabniški avatar
 miro
Danes sem preiskusil Mizuno red hawk, na Pohorju. Na takem terenu - mokra trava in blato se obnesejo odlično , samo za asfalt in za hitrejše teke pa niso najboljše.
Lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA