prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 kemc
Bladerunner, se mi je kr zdel da je tako. Se pravi potem je potrebno vnest višino ročno na začetku teka, recimo da ne štartaš z mesta kjer si umeru urco. Kaj pa temperatura, meni kaže smešno :P visoke stopinje glde na sedanje vreme. :cry: ..

LP
Uporabniški avatar
 gorazd
JA. DRŽI. Ampak v navodilih lepo piše, da moraš za točno meritev temperature dat uro za nekaj minut z roke. Ker logično je, da ti kaže več, če jo "greješ". Veliko se že pozna če jo maš pod rokavom ali nad rokavom.
Uporabniški avatar
 kemc
JA, se strinjam da jo greješ in dodajaš stopinje. Se pravi morš pogledat na termometer nastavit temp. preden se odpraviš na lauf. Škoda sem mislu, da majo to tudi pogruntan. Mogoče sunnto....

LP!
Uporabniški avatar
 kemc
JA, se strinjam da jo greješ in dodajaš stopinje. Se pravi morš pogledat na termometer nastavit temp. preden se odpraviš na lauf. Škoda sem mislu, da majo to tudi pogruntan. Mogoče sunnto....

LP!
 And®ej
Tud Suunto nima nič boljš. Preverjeno.

LP
Andrej
Uporabniški avatar
 kemc
Živjo!

Zanima me če je že ker izvedu OwnOptimizer test s pomočjo softwerja. Z uro ga je lahko opraviti pojavijo pa se težave z softwejem. Ko hočem, da mi software izračuna parametre se mi pojavi okenček v katerem piše, da je test lahko izveden le s pomočjo RR data :cry: ?. Ali je možno da ga ne opravi ker v zavihku Day information niso vsi podatki?

Kakšna ideja, izkušnja?

Hvala :P
Uporabniški avatar
 Airskull
Bom še mal pogledu sam se mi zdi da ma R-R funkicijo samo s810 tko da z 625x ne bo šlo. Ampak kot sem rekel bom še mal pogledu pa jutri sporočim.
Uporabniški avatar
 kemc
Živjo!

Ma sem že ugotovu, da je možno le z drugimi polarji kot to piše v rubriki help od softwerja tko da ne bo nič. Očitno bo treba test narediti kar fizično zjutraj pred zajtrkom.

LP!
 roche
Pozdravljeni;
Zanima me če ima kdo izkušnje z povezovanjem polarja 625 z nokio 5140.
pozdrav
Uporabniški avatar
 Airskull
a maš mogoče aplikacijo za nokio 5140?
 roche
ne. saj to me zanima ker pri nas na telerayu tega nimajo po netu pa glih ne bi naroču.
lp
 {Grega}
Ravno sem kupil 625x. Zanima me, če je možno zgolj meriti srčni utrip brez da ti alarm stalno sporoča "Check sesnsor", ker nimam vključenega senzorja na copati.

Sicer bom najbrž v nekaj dneh pogruntal, čim se čez navodila prebijem; kaka bližnjica pa bi prišla prav ;) Hvala.
Uporabniški avatar
 Grinhorn
{Grega} napisal/-a:Ravno sem kupil 625x. Zanima me, če je možno zgolj meriti srčni utrip brez da ti alarm stalno sporoča "Check sesnsor", ker nimam vključenega senzorja na copati.

Sicer bom najbrž v nekaj dneh pogruntal, čim se čez navodila prebijem; kaka bližnjica pa bi prišla prav ;) Hvala.

V navodilih piše: ko ti javi tale " check sensor" pritisni zgornjo levo tipko "light" in zadrži da izgine napis! :wink:

lpd
Uporabniški avatar
 Airskull
če nočeš tega opotorila za senzor mraš v meeniju options po speed nastavit run speed na off in to je to.

Ja jst vidim edino uporabnost uporabe nokie in polarja v tem da bom tam kjer nimam dostopa do pc-ja lahko sprostil spomin s tem da bom dal podatke na nokio.
Uporabniški avatar
 wuxscho
{Grega} napisal/-a:Ravno sem kupil 625x. Zanima me, če je možno zgolj meriti srčni utrip brez da ti alarm stalno sporoča "Check sesnsor", ker nimam vključenega senzorja na copati.

Ko prvic pritisnes start gumb, lahko z dolgim drzanjem tipke dol (spodnja na desni strani) izbiras katero hitrost ti naj meri (none, running, bike 1 in bike 2).

Tako lahko izklopis merjenje hitrosti, kadar nimas prizganega Footpod-a.

Lp, Luka
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA