prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 bossta
ha :juhuhu: ,sm ga nabavu pa še mal cenej sm pršu do njega 72000 sit na kartico :P ..........prvi odtisi; gps fukcije so mi že poznane od prej (201), HR dodatek v kombinaciji z TC je za uporabnika to kar kar rabi,enostaven,uporaben, kot je že forerunner v svoji osnovi z 'boga in pol' možnostmi. v Workouts-ih se da naredit marsi kaj ('boga in pol tko kot že napisal Pegaz'), tisto kar sem sparševal 'INTERVALI ' se jih da spalnirat do zadnje potankosti v TC programu in to preneseš v 301ko (npr: tečeš 15 minv zoni 1, 5 min v zoni 3 .......blabla, si treninga napišešes sebi na kožo). zadeva je vredna svojega dnara, Softwear je preprost in uporaben, polnenje akumulatočke preko USB ne glede al maš prkloplen polnilc al pa če kej delaš na PC se ti zraven še polni (+), edino kar me je pa malo zmotlo je pa pas - mal šlampast k p'r tretje razrednih HRMjih ergonomija slaba, slabš k pr SIGMI da o Plarju ne govorimo, skratka ima 9 od 10 točk.

ocena: 9
Uporabniški avatar
 landlord
še mal cenej sm pršu do njega 72000 sit na kartico

zadeva je vredna svojega dnara,

Khm. Jaz sem ga dobil za 45k sit. Novega. Placal y Eurocardom. Res je super. Povezava z racunalnikom, polnjenje preko USBja, povezava z Google Earthom, OZI Explorerjem, Sportsim je tudi ze na kompu ipd.

Pa se ena domislica, ker je ravno petek jaz pa v nizkem startu za Indijo.

Kako ves da si hard core športnik?

Žena ti prepove vstop v spalnico, ker ti je med seksom Garmin\Polar zacel piskat da si v coni 3 in da to ni v planu treninga.

lp,LL 8)
Uporabniški avatar
 bossta
landlord napisal/-a:
Khm. Jaz sem ga dobil za 45k sit. Novega. Placal y Eurocardom. Res je super. Povezava z racunalnikom, polnjenje preko USBja, povezava z Google Earthom, OZI Explorerjem, Sportsim je tudi ze na kompu ipd.

blagor teb jest mislu, da sm pa kej proftiru :lol: .......sam to ga pa zihr nis pr n's kupu a ne (USA ??)?...........drgot so mi ga ponujal po 79900, no sej ni važ, važn je da ga mamo pa da smo zadovolni, a ne
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi navdušenci FR 301,

Mam en problem: moj gremlin lepo spravlja dol zapiske treningov, in gor setpointe. Muči me Training Center (v. 2.3). Pokaže mi namreč samo grafe, nikakor pa ne morem na zavihka Totals ali Notes, da bi kaj zapisal. Tudi osnovne karte mi ne pokaže, da bi si ogledal, kje sem tekel.

Imam WinXPsp1, zadnji firmware na FR301. Pred tem sem imel instaliran TC 2.1 (ki je delal lepo), z beto se nisem hecal, upgrade sem naredil, ko je bil full release.

Drugega SW za garmin trenutno nimam gor - tako da se ne tepe s kakim Mapsourcem.

Ima kdo kakšno idejo, zakaj blesavi TC ne dela?

Hvala, LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Našel sem vzrok svoji slabi volji. Rešitev je bila banalno preprosta. Namesto, da bi me bilo sram, raje napišem, da komu drugemu prihranim težave.

Torej: v History mode se v desnem oknu, Details, odprejo podatki o teku, v dveh podoknih. V spodnjem so grafi, v zgornjem pa karta, povprečja, ali pa zapiski. Velikost obeh podokenc se da prilagoditi z mišjo.

No, moje podokno za graf je bilo povlečeno čez celo področje Details. Samo malo ga je bilo treba zmanjšati, in zmagali smo. :oops:

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Staša
pegaz ob 12 41 napisal/-a:Dragi navdušenci FR 301,

Mam en problem: moj gremlin lepo spravlja dol zapiske treningov, in gor setpointe. Muči me Training Center (v. 2.3). Pokaže mi namreč samo grafe, nikakor pa ne morem na zavihka Totals ali Notes, da bi kaj zapisal. Tudi osnovne karte mi ne pokaže, da bi si ogledal, kje sem tekel.

Imam WinXPsp1, zadnji firmware na FR301. Pred tem sem imel instaliran TC 2.1 (ki je delal lepo), z beto se nisem hecal, upgrade sem naredil, ko je bil full release.

Drugega SW za garmin trenutno nimam gor - tako da se ne tepe s kakim Mapsourcem.

Ima kdo kakšno idejo, zakaj blesavi TC ne dela?

Hvala, LL, Pegaz :)

pegaz ob 22 07 napisal/-a:Dragi moji,

Našel sem vzrok svoji slabi volji. Rešitev je bila banalno preprosta. Namesto, da bi me bilo sram, raje napišem, da komu drugemu prihranim težave.

Torej: v History mode se v desnem oknu, Details, odprejo podatki o teku, v dveh podoknih. V spodnjem so grafi, v zgornjem pa karta, povprečja, ali pa zapiski. Velikost obeh podokenc se da prilagoditi z mišjo.

No, moje podokno za graf je bilo povlečeno čez celo področje Details. Samo malo ga je bilo treba zmanjšati, in zmagali smo. :oops:

Lep let, Pegaz :)

Bravo, Pegaz, super si preživel kulturni praznik! :roll: :? :shock: :D :lol:

(Skoraj tako dobro kot jaz, ki sem napisala pol strani od predvidenih 10.) :?
Uporabniški avatar
 klatez
Bravo, Pegaz, super si preživel kulturni praznik!

Zato pa imamo te igrače ali ne? :roll:

Jaz pa sem včeraj šel smučat z otroci in za hec uporabil FR 301. Ko sem pogledal podatke, me je skoraj kap - nekaj več kot 17 minut smučanja (vožnje po progi navzdol) in 3 ure 30 mininut čakanja v vrsti in vožnje z vlečnico. Razdalja pa je bila v obeh primerih podobna - malo več kot 10 km. Res je bila gužva ampak vseeno...
Uporabniški avatar
 Bor
rabim pomoč
za mojega oldtimerja Forerunnerja 201 bi rabil USB polnilec oz USB adapter... a mi lahko kdo pomaga?
hvala :roll:
Uporabniški avatar
 pegaz
Bor napisal/-a:rabim pomoč
za mojega oldtimerja Forerunnerja 201 bi rabil USB polnilec oz USB adapter... a mi lahko kdo pomaga?
hvala :roll:

Bor
jutri me pokliči, se bova zmenila.
LL Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Radolca
Zgodilo se mi je to, kar si vsak najmanj želi :shock:
V soboto sem izgubil foot-pod 50 za GRAMIN-ovo urco.
Imate kakšne ideje kako naprej oziroma če ima kdo kašen rezerven foot.pod na zalčogi za malo denarja.
Nov namreč stane toliko, kot sem pred dvema mesecema dal za novo urico s foot-podom in pasom za utrip :--(
to je 130 eurotov
Uporabniški avatar
 Radolca
Zgodilo se mi je to, kar si vsak najmanj želi :shock:
Imate kakšne ideje kako naprej oziroma če ima kdo kašen rezerven foot.pod na zalčogi za malo denarja.
Nov namreč stane toliko, kot sem pred dvema mesecema dal za novo urico s foot-podom in pasom za utrip :--(
to je 130 eurotov
Uporabniški avatar
 Radolca
Radolca napisal/-a:Zgodilo se mi je to, kar si vsak najmanj želi :shock:
to je 130 eurotov

Šment, a res ni nobenega, ki bi mi kakorkoli znal pomagat?
Uporabniški avatar
 Damijan
Radolca, saj sočustvujemo s tabo, to so take brezvezne izgube, ne... Sam sem enkrat na strehi avta pozabil Polarjev pas. Nisem ga več našel. A sam si le težko predstavljam, da bi kdo imel kaj podobnega na rezervi. Poskušaj morda malce pojokcat pri prodajalcu, kjer si kupil samo uro. Druga varianta je, da kupiš denimo cel komplet na bolhi, denimo. In ti ostane ena urca na rezervi.
Uporabniški avatar
 klatez
Če pa ne najdeš samega footpoda za razumno ceno, pa je celo ceneje, če kupiš še en komplet (uro+hr+footpod).

Mislim, da je cena v Hervisu 139€. Na trojkah si dobil kupon za popust (-15%, ker gre za tekaško opremo) in tako te vse skupaj stane 118€.

Potem pa najdeš nekoga, ki potrebuje samo uro+hr in mu jo prodaš za pametno ceno. Cena takšnega kompleta s tekaškim popustom je v Hervisu 67€ in za kakšnih 50€ jo boš verjetno lahko spravil v promet...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA