Love to run, to je samo del vprašanja, kajne?

Pogovarjala sva se še o ceni v neki spletni trgovini...
Kakšna je razlika med 7 in 8 ne vem. Morda je manj blažen.
Pozabi na trgovske trike, kako je novejši model bistveno boljši.
Adrenaline 8 mi osebno ni všeč, pomerjal sem lanski model. Notranji podplat (steljka) je iz zanikrnega kedra, tekalna površina je povprečna.
Kako je z blaženjem sem že pisal.
Znižana cena je sicer povsem ustrezna, a za samo deset evrov več dobiš tisti novi model (Asics 2140), ki si si ga želela ;>.
Pazi na ustrezno širino, ker v Ameriki prodajajo običajno širše modele. To je označeno. Če rabiš zelo ozke, vzameš npr. 2AA.
Pazi na velikost, ker se ti menjava ne bo splačala!
Stari model Adrenaline 8 preizkusi v Masel doo., Savlje 89 v Ljubljani. Čeprav si iz Kočevja. In čeprav !zaenkrat! ne boš kupila pri njih.
Cena 59$, ki jo navajaš je izvrstna. Ukvarjanje s "Federal tax" ti prepuščam. Carine za tak znesek ni, poštni stroški, pakiranje in podobno pa še nekaj nanesejo. Morda 20$. Poleg tega še dostava Pošte Slovenije recimo 5 ali 10€. Dvomim, da ti bo uspelo urediti dostavo preko kurirske službe oziroma hitre pošte za manj denarja. Če to sešteješ...
Osebno modela copat, čeprav za tako ceno, ne bi naročil preko spleta, če z identičnim modelom pred tem ne bi odtekel vsaj nekaj deset kilometrov.
Upoštevaj še to. Ti copati iz Amerike utegnejo biti rabljeni. "New, reopened and (un)used" pomeni artikel, ki ga je nekdo vrnil v zakonskem roku, ker ni bil z njim zadovoljen, oziroma mu ni ustrezal ali pa je bil razstavni artikel in podobno.
"Brand new, unused" pomani originalno zapakiran izdelek, ki ni bil še nikoli uporabljen.
Pri supergah je to mogoče manj pomembno, je pa možno, da so bile te superge vsaj nekaj ur v uporabi. Morda celo kot testne ali pa zgolj na nogah radovednega kupca.
Sam sem ravno Brooksove infinity zamenjal za eno številko večje. Po pomerjanju v trgovini v družbi potrpežljivih prodajalcev, enem tednu občudovanja na polici in štirih urah sedenja v njih in pol ure pohajanja ter preizkušanja na domačem parketu in stopnicah.
Pri slovenskem zastopniku ni bilo težav z zamenjavo copat, na katere sem v stanovanju skrbno pazil.