prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 lenči
lonely napisal/-a:http://www.brooksrunning.co.uk/products/footwear/for-men/competition.html

Čakal......in dočakal-ST4

Cena TS Čopova .......100 EUR

Popust:TF-10%........Polet -20%

PS.

Pravkar sem jih testiral na 10km......neverjeten copat...hiter..udoben.
Pridobitev najmanj 30 sekund na kilometer.

Ok, sedaj pa res obujem ST3 za Treviso, si me prepričal :D
 TS CELJE
BROOKS tudi v TS CELJE v CITYCENTRU Celje
VABLJENI

TS CELJE
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
pajo napisal/-a:Pod 125€ ne računaj vsaj po moje.

Ja RACER ST4 mislim da so defenitivno 99,00 eur pa še par centov :lol: :wink: !
Drugače pa boste deležni nekaterih ugodnosti tudi na 4.Teku pa ulicah Krope 2009.Kakšni bodo to pa pridte pa boste videli, ne bo vam žal!
Tako mimogrede sedaj pripravljamo tudi malo bolj popolnejšo predstavitev in svetovanje po posameznih športnih prodajalnah po Sloveniji.Kjer bodo prodajali naše športne copate BROOKS vso paleto seveda.
Predvideni datumi bodo objavljeni na spletnem naslovu
www.brooksrunning.si
www.adolimpik.eu
In pa tukaj na Tekaškem forumu.
Lahko že sedaj rečem, da bomo prisotni na Teku trojk v Ljubljani na štartno - ciljnem prostoru.Na nekaterih punktih pa bo prisotna tudi BRIGITA BUKOVEC o vsem boste pravočasno obveščeni seveda!
Dodatna vprašanja pa mi lahko pošljete tudi na ZS ali pa e-mail:
olimpik.team@gmail.com ali pa tudi pokličite
040-236-081
Tomaž Zupančič
Lahkoten korak vam želi ekipa BROOKS-a!
Uporabniški avatar
 Arabo
Nova pridobitev tudi zame Racer ST4. Zakon!

Prvič tekel z njimi in občutek kot da so moje stare partnerke.

Občutno povečajo hitrost (cca 5 do 10 %).

Dobra naložba.

IStočasno moram pohvaliti osebje v Tomas sport 2 na Čopovi v Ljubljani, ki so strokovni in prijazni!!! :cast:
Uporabniški avatar
 dexi27
Zdaj pa se jih ne upam kupit, ker bom pa pol res prehiter :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
dexi27 napisal/-a:Zdaj pa se jih ne upam kupit, ker bom pa pol res prehiter :D :D :D :D :D

Nikoli nisi tako hiter da ne bi mogel biti z BROOKS-om še hitrejši!
:lol: :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Arabo napisal/-a:Nova pridobitev tudi zame Racer ST4. Zakon!

Prvič tekel z njimi in občutek kot da so moje stare partnerke.

Občutno povečajo hitrost (cca 5 do 10 %).

Dobra naložba.

IStočasno moram pohvaliti osebje v Tomas sport 2 na Čopovi v Ljubljani, ki so strokovni in prijazni!!! :cast:

Ki pa jo boš lahko še dodobra potrdil tudi na:
4.Teku po ulicah Krope 05.07.2009 več info: kmalu objava na:
www.adolimpik.eu
Vsako leto 5-10% pa boš kmalu prišel na NO - LIMITIT :lol: :wink: !
Lahkoten korak vam želi ekipa BROOKS-a!
 luzr
Love to run, to je samo del vprašanja, kajne? ;) Pogovarjala sva se še o ceni v neki spletni trgovini...

Kakšna je razlika med 7 in 8 ne vem. Morda je manj blažen.
Pozabi na trgovske trike, kako je novejši model bistveno boljši.
Adrenaline 8 mi osebno ni všeč, pomerjal sem lanski model. Notranji podplat (steljka) je iz zanikrnega kedra, tekalna površina je povprečna.
Kako je z blaženjem sem že pisal.
Znižana cena je sicer povsem ustrezna, a za samo deset evrov več dobiš tisti novi model (Asics 2140), ki si si ga želela ;>.

Pazi na ustrezno širino, ker v Ameriki prodajajo običajno širše modele. To je označeno. Če rabiš zelo ozke, vzameš npr. 2AA.
Pazi na velikost, ker se ti menjava ne bo splačala!
Stari model Adrenaline 8 preizkusi v Masel doo., Savlje 89 v Ljubljani. Čeprav si iz Kočevja. In čeprav !zaenkrat! ne boš kupila pri njih.

Cena 59$, ki jo navajaš je izvrstna. Ukvarjanje s "Federal tax" ti prepuščam. Carine za tak znesek ni, poštni stroški, pakiranje in podobno pa še nekaj nanesejo. Morda 20$. Poleg tega še dostava Pošte Slovenije recimo 5 ali 10€. Dvomim, da ti bo uspelo urediti dostavo preko kurirske službe oziroma hitre pošte za manj denarja. Če to sešteješ...

Osebno modela copat, čeprav za tako ceno, ne bi naročil preko spleta, če z identičnim modelom pred tem ne bi odtekel vsaj nekaj deset kilometrov.

Upoštevaj še to. Ti copati iz Amerike utegnejo biti rabljeni. "New, reopened and (un)used" pomeni artikel, ki ga je nekdo vrnil v zakonskem roku, ker ni bil z njim zadovoljen, oziroma mu ni ustrezal ali pa je bil razstavni artikel in podobno.
"Brand new, unused" pomani originalno zapakiran izdelek, ki ni bil še nikoli uporabljen.
Pri supergah je to mogoče manj pomembno, je pa možno, da so bile te superge vsaj nekaj ur v uporabi. Morda celo kot testne ali pa zgolj na nogah radovednega kupca.
Sam sem ravno Brooksove infinity zamenjal za eno številko večje. Po pomerjanju v trgovini v družbi potrpežljivih prodajalcev, enem tednu občudovanja na polici in štirih urah sedenja v njih in pol ure pohajanja ter preizkušanja na domačem parketu in stopnicah.
Pri slovenskem zastopniku ni bilo težav z zamenjavo copat, na katere sem v stanovanju skrbno pazil.
Uporabniški avatar
 Loni
Luzr, moje glicerinke so tudi večje od prejšnjih, model ostaja isti.
Uporabniški avatar
 pajo
Adrenaline 8 prej več ali manj samo Asics 2120. Blaženje je boljše in točno tam kjer je boleča tetiva so Brooks malo širše in vsaj za sedaj mi bolje sedejo. Asics so ožje in tetivo bolj stisnejo po domače povedano jo drgnejo. Bomo videli kaj bo v nadaljevanju tekov.
Uporabniški avatar
 TT1971
A drugih modelov kot Racer pa nihče ne uporablja?
Uporabniški avatar
 Loni
A si prebral vseh 9 strani? Močno dovomim, da so vsi na Racer modelih.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA