prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Luksonson
Js sem jih kupil in sem z njimi zelo zadovoljen, vsaj zaenkrat se super obnesejo. Sem jih pa kupil v tujini za precej manj kot so pri nas (40%). Ma jim ne dam nikoli več nič, požrešne riti. Se je res za zamislit, kolk izkoriščajo ta naš mali trg. V glavnem super so pa še barvo sem si lahk drugo izbral, da ne bom imel takšne kot imate vi v SLO he he . ;)
LP in lepo se mejte.
 MKC
aja, no če si slučajno že prišel zastonj v London potem še nekako OK, da bi šel pa v London po copate pa nekako a-a.
 simon6010
Ne vem kaj naj kupim, ker so mi v tomasportu posnel, da so mi določil da imam lažjo pronacijo, potem sem kupil asics kayano 15 pa me je bolela leva noga- notranja stran meč, potem sm si šel kupit mesec dni pred maratonom lunarglidke pa me je začel bolet levi zunanji gleženj. Sm kokr sm jest zastopu naj bi bile lunarglidke za vse zvrsti teka kaj so me okol prnesli nikarji. Je pa res, da sem vedno teku po neravnem makedamu preteku pa sem z lunarglidkami okol 170 km. Če kdo ve ali naj začnem teči po ravni podlagi po asfaltu ali si naj kupim še kakšni drug model superg. Kje so še prodajalne, kjer ti svetujejo kaj je najboljše za moj način teka.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA