prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 MKC
Ali ima kdo izkušnjo s pranjem Lunarglide (ali katerih drugih Lunar...) copat v pralnem stroju?
Je možno, da je po pranju podplat "fuč" oz. je prišlo do tega, da med tekom občutim/š/te ( :) ) bolečino v stopalu?
Uporabniški avatar
 Pina
mislm, da nobene tekaške čevle ne bi smeli prat v pralnem stroju. Glede na to da ma pa majo lunarji tole high tec peno..pa sploh ne bi reskirala.
Pa kaj so tok umazani, da se jih ne da s cuno spucat. Jst sm moje brooksice včeraj v nulo spucala...malo razmaščevalca (ne preveč agresivnega) pa eno staro zobno ščetko za mrežco. So beli ku snjeg :)
 MKC
Moje so šle v pranje, ko sem nekako z njimi že odtekel svoje (so dale svojo kilometrino čez). Potem pa jih je probal oči in se je pritoževal nad neko bolečino v sprednjem delu stopala. Čez nekaj časa (več mesecev) sem šel še jaz enkrat probat kako bo in sem se po 20. metrih obrnil in se šel preobut, ker me ravno tako nekaj začelo zbadati v stopalu.
 m_kerkez
Zdravo,

Prvo, oprostite za moje slabo slovensko. Sem študent iz Srbije na razmenjavi. Upam da me razumete :D

Želim da kupim Nike Lunar Glide +3 ampak ne vem kje je najboljše/najcenejše? V Srbiji so 120e, v SportDirect-u v BTC-u so 100e. Slišel sem, da so v tujini cenejše.

Hvala za pomoč

Lp,
Mirko
 m_kerkez
A je v Sloveniji posvod isti ceni - 100e za Nike Lunar Glide +3?
Če neko ve, mogoče, a ih ima v Palmanova outlet village-u v Italiji in kakšna je cena tam?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA