prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 divad
:!: Upam, da si naročil eno številko večje kot ponavadi. Dobil sem občutek da so številke zelo majhne.
Sam ponavadi nosim UK8, Kanadio 5 sem moral vzeti UK9 oz. 43 1/3 :shock: .
Za laufat so pa res fajn. So gozdni/hribovski copati, saj nimajo ravno dosti blaženja. V hrib grizejo, v dolino lepo držijo. V primerjavi z npr. XA PRO 3D so manj stabilni v predelu gležnja, imajo veliiiko več profila kar se pozna v blatu, so po tudi pol cenejši...Za moj okus sploh niso slab nakup.
Po nekaj modelih Salomona nazaj na Adidas. Recesija pač :wink:
Uporabniški avatar
 vencelj
divad napisal/-a: Upam, da si naročil eno številko večje kot ponavadi. Dobil sem občutek da so številke zelo majhne.

Sem. Mislim, da firme izdelujejo vedno manjše čevlje ali pa meni noga še raste, pred časom
sem imel 44,5, sedaj že nekaj časa kupujem 46.

divad napisal/-a:...Za moj okus sploh niso slab nakup.

Sploh pa ne za tak denar.
Upam, da mi ne bo treba dolgo čakati...
 bobsaap
Jaz sem jih imel na nogi in tako kot sem na Kandčankami 4 bil navdušen "na prvi dotik", sem bil nad tole 5ko razočaran. Nikjer udobja, model za 100% drugačen.

Vse teniske Adidasa nosim 42 3/4, te sem imel na nogi 43 1/3 in so mi bili premali. Tenisk je izredno nizek in v njem imam občutek, da se mi bo sezul ...

Kar se pa izdelave tiče pa mislim, da so nekoliko lažji od 4ke in da je podplat nekoliko bolje izdelan, primeren za blatne površine ... Kako bo pa v praksi na blatu, pa bo vencelj povedal, če jih bo kdaj vzel iz vitrine. :)
Uporabniški avatar
 divad
bobsaap napisal/-a:Vse teniske Adidasa nosim 42 3/4, te sem imel na nogi 43 1/3 in so mi bili premali. Tenisk je izredno nizek in v njem imam občutek, da se mi bo sezul ...

Enako. Predvsem se med tekom ne morem privadit na to da je nizek. Pa zdi se mi, da so se malo razširili in bi mogoče lahko imel celo manjšo številko :?
Vseeno so OK in za znucat bodo :lol: .
So pa lepi 8) Vencelj, pelji jih no vsaj na en sprehod :)
Uporabniški avatar
 dexi27
Jaz mam svoje doma že dve leti. Uporabljam jih za vse živo, od tega da sem z njimi bil parkat na Pohorju pa do tega, da jih kr veliko tud kar tako obujem za hojo, no danes zjutraj pa sem z njimi tekel tud po snegu. In kljub temu, da imajo že prek dve leti pa da so tud kr velik v pogonu se po snegu še vedno dobro obnesejo in sem znjimi z lahkoto odtekel 15 km 8) .
Nakup vreden svojga dnarja ni kaj.
 težičou matej
Danes sem peljal na preizkusni tek tanovo kanadio, in moram rečt da so super čevlji. Malenkost bolj trdi od ostalih, vendar to ne moti, oprijem je super tudi po snegu, in po 14km rožnika so še vedno tako lepi kot iz škatle :D Velik muske za mal dnarja :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA