prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Fotr
Ker sem bil vse leto priden in sem pridobival teorijo, pa še vztrajen in karizmatičen sem bil (imam diplome), sem si danes, ko sem naletel na poceni termo perilo, ga tudi kupil. Ampak ne toliko zato, ker sem bil priden, ampak zato, ker je bilo poceni, vsaj meni kot Gorenjcu se je zdelo (če bo kje ceneje, ga bom nesel nazaj). Namreč termal perilo, dolge hlače in majica z dolgimi rokavi, vse skupaj 4990 SIT v trgovini Intersport. Ko sem vprašal, zakaj je tako poceni, saj ponavadi toliko košta samo majica, je prodajalec dejal, da je to njihova znamka, mislim, da je gor pisalo Eternal. Toliko samo v vednost, preden boste eden drugemu nakupili novoletna darila.
Uporabniški avatar
 zulu
superga napisal/-a:TULE JE ŠE NAŠA UGODNA PONUDBA:
http://www.superge.si/html/svn/482892-AA.shtml

SUPERGA

Tole je pa dobra ponudba. Ker pa nič ni tako ugodno, da ne bi bilo lahko še bolj moram vprašati, če lahko tudi pri nakupu tega artikla koristim TF popust.
 superga
Seveda; vendar žal samo v trgovini in ne na internetu, Roba je že v večini trgovin TOMAS SPORT, povsod pa do konca tedna;
L.P.
Superga
Uporabniški avatar
 Fotr
superga napisal/-a:TULE JE ŠE NAŠA UGODNA PONUDBA:
http://www.superge.si/html/svn/482892-AA.shtml

SUPERGA

Res je ugodnejša ponudba, škoda, da ni bila že prej predstavljena. Pa vseeno sem poskusil nabaviti preko interneta, vendar je možno izbrati samo velikost XXS (?), rabim pa XL. Se da to urediti?
Uporabniški avatar
 Vlajko
PAŽNJA...PAŽNJA...Pred eno uro sem v Tomas športu na Čopovi, Lj. kupil ta artikel v velikosti XL. Na zalogi jim je takrat ostal še en komplet te velikosti, pa tudi vse številke, ki jih navaja superga, so imeli. Ceno, 3.990,00 SIT pa sem s svojim TF šarmom uspel zmanjšati še za petino. :wink:
 superga
Velikosti niso šifrirane po velikosti za internetno prodajo, se pa da velikosti naročiti na mail, ki je napisan zraven v komentarju.
Superga

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA