prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 jedrnat
Yedi napisal/-a: A mi kdo kej svetuje kaj naj še počnem do Nedelje ?
Vsak nasvet častim pijačo na okrepčevalnici hi hi pa hvala Yedi

Če si med izkušenejšimi tekači potem v soboto naredi še en 30 minutni trening, da boš mišiče dvignil na obrate (tonizacija):
Ogrevanje 15 do 20 minut, gimnastika, 4 stopnjevanja, 8 minut v tekmovalnem ali nekoliko hitrejšem tempu, vendar sproščeno brez posebenga naprezanja.
 Yedi
Loni napisal/-a:Kaka stara razvlečena majca se vedno najde, ali pa vse tiste prevelike mikice, katere dobivamo vsepovsod (čeprav te bomo zdaj odnesli na Sladkih 6). Drugače se obnese pa tudi vreča za smeti, samo primerne odprtine je treba narediti... Pa tiste mini pelerince, ki se jih dobi v Muellerju za pol evra, so tudi super.

Glade na današnje vreme bom skibucke obul na štartu .
 alpek
Zdej pa keč 22.

Glede na to, da priporočate stvari v več slojih, ki se jih potem, ko se telesce segreje, odvrže ali pa priveže okrog pasa.

Kam v tem primeru dat startno številko?

ČE jo daš na zgornjo majčko, da zadostiš pravilu, da mora biti št. vidna, si potem, ko ti rata vroče, v dreku, saj kršiš pravila s tem, ko si odstranil zgornji sloj s pripeto številko. Razen, če se med tekom lotiš prestavljanja številke in one kljukice zabodeš v junaške prsi, ki hitijo zmagi naproti.

Druga varianta je, da jo daš na spodnjo majčko ali dres, ampak kaj pa če ne bo tako vroče med tekom (glede na današnje razmere imam občutek, da bomo sloje dodajali in ne odvzemali)? Pol pa spet številka ne bo vidna. Edina možnost v tem primeru je, da slečeš zgornjo majčko, slečeš spodnjo, potem nazaj zgornja in čez spodnja s številko.

Kako pa vi rešujete te matematične zagonetke?
Uporabniški avatar
 Cormi
alpek napisal/-a:Kam v tem primeru dat startno številko?
Kako pa vi rešujete te matematične zagonetke?

S pasom, na katerega pripneš številko. Za prvo silo si ga lahko narediš sam iz malo širše (2cm) elastike.
Uporabniški avatar
 Biz
Včeraj zvečer sem preizkusil temperature... v kratki majici je kar premrzlo zame. Izgleda, da grem prepočasi in se telo ne more ogreti.

Predlog za bolj zmrzljive:
Spodaj: dolge nogavice + pajke do kolen. Kolena mislim, da so lahko odkrita...
Zgoraj: kompresijska kratka maja + majica s kratkimi rokavi in rokavcniki (kar od kolesarstva) + telovnik ali pa kratka maja + maja z dolgimi rokavi + telovnik
Glava: trak, za vrat pa buff
Roke: tekaške rokavice
 alpek
Biz napisal/-a:Včeraj zvečer sem preizkusil temperature... v kratki majici je kar premrzlo zame. Izgleda, da grem prepočasi in se telo ne more ogreti.

Zgoraj: kompresijska kratka maja + majica s kratkimi rokavi in rokavcniki (kar od kolesarstva) + telovnik ali pa kratka maja + maja z dolgimi rokavi + telovnik

Biz, a niso spremljevalci prepovedani? Kdo mi bo vse tovoril? Menda ne misliš, da sam. :?
Uporabniški avatar
 vencelj
Scooby napisal/-a:A je številka lahko tako nizko pripeta ali je samo važno da je na vidnem mestu spredaj?

Slika

Važno je, da je na vidnem mestu spredaj!
Bolj pomembno je za čip: ta mora biti blizu tal (na supergah ali traku na gležnju), sicer ga ne zaznava...večkrat se je tekmovalec zaradi tega zaman iskal v rezultatih (čip na roki in podobno).

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Biz
alpek napisal/-a:
Biz napisal/-a:Včeraj zvečer sem preizkusil temperature... v kratki majici je kar premrzlo zame. Izgleda, da grem prepočasi in se telo ne more ogreti.

Biz, a niso spremljevalci prepovedani? Kdo mi bo vse tovoril? Menda ne misliš, da sam. :?

:) saj sem napisal ali :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA