prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 PPoce
Jaz sem nabavil osnovne X Socks za 2000 Sit (so za levo in desno nogo različne) in tudi sam jih moram pohvaliti - 120 km na 24 urnem teku v Grosuplju brez problemov (začel z nekimi drugimi nogavicami).
Tako da so postale sedaj moje osnovne nogavice za maratone.
Sicer uporabljam tudi Mico za tek - ko se mi zdijo tudi dobre.

Lep dan
 t
X-socks sucks!
Mene je danes D štumf prav zoprno ožulil. In to sedaj ze drugic ta mesec na istem mestu (na loku). Res je, da imam samo basic running model, ampak jaz se vracam na ene bolj debele kosmate Hervisove nogavice.
LP t
Uporabniški avatar
 cyc
Danes sem si omislil Run Performance par nogavic, X-Socks. Tekel sicer še nisem, morda bom šel danes en kratek krog, čeprav bi moral do jutri počivati ... Samo obu sem jih, skupaj s tekaškimi copati. Že samo občutek na nogi je super, res udobno ...
Upam, da med tekom ne bo nič slabše ... sporočim, kako se stvar obnese.
Uporabniški avatar
 vidkul
Tudi mene.
Jaz še vedno uporabljam navadne nogavice.
Uporabniški avatar
 cyc
Meni se navadne, tanke bombažne nogavice trgajo ... najmanj en par sem uničil s tekom ... sajni čudno. No, tele X-Socks so zgleda super, hvalijo se tudi s hlajenjem noge - in bo kar res, ker dokler nimaš obutih tekaških copatov, sploh nimaš takega toplega občutka ... :)

So pa nenavadno nizke, me je kar presenetilo.
Uporabniški avatar
 gregorb
Jest sem si tud dons nabavu ze tretji in četrti par Xštumfov. Meni kar ustrezajo in jutri gredo z mano na 35km okrog Ljubljane
Uporabniški avatar
 cyc
Kater model pa imaš? Obstajajo eni Sky Run, bojda namenjeni dolgim obremenitvam, maratonu in joggingu - prednost naj bi bila da zlepa ne stakneš otiščancev, pa za higieno je menda poskrbljeno, gljivice in to ...
Uporabniški avatar
 gregorb
run performance - zelo zadovoljen za daljše teke
Uporabniški avatar
 cyc
A obstaja kakšen visok tekaški model? Kaj kar bi bilo primerno za hladnejše dni, jesen, zimo ...? Za tek so zgleda vsi modeli čisto nizki.
X-Socks dela sicer še razne smučarske nogavice, pa za motocross itd., ampak kaj je ustrezno? :roll:
Uporabniški avatar
 cyc
Beri zgoraj - jih je zmanjkalo, vsaj moje številke nimajo več :? Govorim pač za Run Performance model ... ostalo so imeli. Šprinterskih so imeli v Hervisu še polno, tako da bi gotovo dobila svojo velikost.
Uporabniški avatar
 cyc
Saj nisem napisal da mislim, da se ujema ... trditev pa, da imajo še veliko primerkov vseh številk onega šprinterskega modela še vedno drži 8) Pa onih "Discovery" imajo tudi precej še.
 And®ej
Jaz uporabljam te nogavice že leto pa pol in se odlično obnesejo. Imam zelo občutljivo nogo, tako da tudi z temi "štumfi" ne gre brez žuljev pri malem maratonu :( .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA