prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
budnost napisal/-a:Ja, škoda, ker nime te višine poštimano kakor je treba...bi bilo res prelepo :) Kakor obrneš je ura ok, signal satelitov pa je res neverjeten...tudi v zaprtih prostorih potegne...včeraj sem tekel v gozdu, pod gostimi krošnjami listavcev...še zmeraj 10 satelitov od 12...res super.

glede višine kot je napisal sitrader, če imaš tudi pas za srčni utrip, ti povem, da lako tudi na WearLink® mehak pas od polarja daš gor oddajnik od i-gotu, dela odlično. Sam sem ga nabavil na http://www.vitalabo.si/polar/dodatki/wearlink-mehak-pas , brezplačna dostava.
:D

moja izkušnja z Igot u800 pro, je bila na začetku zelo pozitivna, vse dokler mi niso ponudili firmware v upgrade. Sedaj se ne poveže na satelite, če se ob resetu se ponovno ne, v uri je rosa od dežja, tako da......100 eur je šlo v ....
fr305 mi je delal 7 let in mi sigurno odslužil z vsemi urami ko je bil uporabljen.
semjul napisal/-a::D

moja izkušnja z Igot u800 pro, je bila na začetku zelo pozitivna, vse dokler mi niso ponudili firmware v upgrade. Sedaj se ne poveže na satelite, če se ob resetu se ponovno ne, v uri je rosa od dežja, tako da......100 eur je šlo v ....
fr305 mi je delal 7 let in mi sigurno odslužil z vsemi urami ko je bil uporabljen.

sam sem pred nakupom precej srfal in iskal informacije, kot vidim imajo zelo pogosto firmware v upgrade kjer odpravljajo težave, tudi ta ki, jo imaš ti je bilo precej napisano, mislim pa da so to rešili z zadnjim http://global.mobileaction.com/download ... wnload.jsp zadnji popravek 2013.8.9
največ mnenj in opisanih problemov pa je na http://www.a-trip.com/
glede vlage, meni je fr305 po dveh letih in pol crknil zaradi vlage - korodirani kontakti, sedaj bom pazil, da mi voda ne pride do ure, je pa izvedba ure nekoliko drugačna kot kolesarski računalnik.
budnost napisal/-a:Ja, tale polarjev pas si bom nabavil. Hvala še enkrat za nasvete in koristne informacije.

Kako si zadovoljen z uro. Sam sem opazil, da se mi po dveh mesecih (uptrabljam jo vsak dan vsaj 2 uri) ni dlje časa sinhroniziral s sateliti ( tek skozi predore, po izhodu iz predora), pa tudi meritev srčnega utripa je začela nagajati.
Nato sem zbrisal podatke prek računalnika (@trip sport analizator), ponastavil na tovarniške nastavitve in reset hardver ( tipki gor in dol 5 sek). Sedaj ura dela spet brez problemov.
lojze napisal/-a:
budnost napisal/-a:Ja, tale polarjev pas si bom nabavil. Hvala še enkrat za nasvete in koristne informacije.

Kako si zadovoljen z uro. Sam sem opazil, da se mi po dveh mesecih (uptrabljam jo vsak dan vsaj 2 uri) ni dlje časa sinhroniziral s sateliti ( tek skozi predore, po izhodu iz predora), pa tudi meritev srčnega utripa je začela nagajati.
Nato sem zbrisal podatke prek računalnika (@trip sport analizator), ponastavil na tovarniške nastavitve in reset hardver ( tipki gor in dol 5 sek). Sedaj ura dela spet brez problemov.

Ja, zaenkrat mi vse dobro dela. Res je, da je ne uporabljam vsak dan...približno 3x na teden. Mogoče je kdaj pa kdaj potrebno kakšne podatke zbrisati...da se ura osveži in zadiha :) Pa tudi če jo resetiraš ni kakšne posebne škode...hitro lahko nastaviš kakor si imel prej in spet dela. Ne dovolim, da mi ta mala stvarca jemlje pretirano pozornost...jo imam na distanci...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA