prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Cyclop_si
Jao klapa, za moje pojme malo preveč komplicirate. Baterija za Polarja, vsaj tistega ki ga mam jaz, stane 350 SIT. Sem jo v zadnjih 5 letih že 2 krat sam menjaval, brez vsakih problemov kljub temu da se po svoji naravi potim kot cucek. Edina stvar na katero moarte pazit je, da tesnila ne poškodujete in ga potem pravilno namestite. Je pa res, da bi bilo fino če bi vsaj vsako toliko (npr ob vsaki drugi menjavi baterije) menjal tudi tesnilo.
Se pa strinjam, če boste bolj mirno spali ko vam strokovnjak menja baterijo, potem je smiselno to naredit. Konec koncev je za miren spanec vredno odšteti 3900 SIT. Tudi če ste bolj klampasti po naravi se vam splača to naredit (ker vas tak podvig utegne stati precej več ot 3900 SIT) :wink:

ero napisal/-a: a v Novem mestu so pa ugotovili nestrokoven poseg..

Seveda je to ugotovil, saj je on najbrž edini "strokovnjak" za Polar v Sloveniji. Menda ja nisi pričakoval da bo pljuval v lastno skledo. :shock:
 Lučko
Recimo... :roll: , da eni plavajo s Polarjem (triatlon, aquatlon...) :idea:
Kaj o tem meni "stroka" :?:
Uporabniški avatar
 bidi
mene pa zanima kako je z baterijo v pasu (T31)? njena življenska doba in kaj vpliva na njo?
namreč od prejšnje ure mi je ostal pas, cena novega je kar visoka, mogoče bi ga pa prodal za par jurjev, nebi pa želel da bi novemu uporabniku potem crknil po enem tednu.

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA