prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 drej
Jaz sem tudi nekje prebral, da so eni copati za 800 km. Ampak jaz imam ene kar eno leto, sej itaq pretečem samo ene 1000 km.
 drej
Hvala Manika in Ninočka in Lučko in..., sem bil v City Parku in sem že ponosni lastnik novih Mizuno WAVE CREATION VI, takih mal črnih pa mal oranžnih, levega in desnega, uhhh, 34.990 sit, ampak si nisem mogel kaj, da jih ne bi kupil.

Zdej bomo pa do konca leta samo kruhpamargarino jedli. :-)))

Pa kok sem jih vesel, kr ne morem se jih nagledat, hmmm, a ni ta obutev nakaj mističnega, nekaj nad materialnostjo?

Jim grem jutri kranclsnet.

:-)))
lpa
Uporabniški avatar
 pegaz
drej napisal/-a:Zdej bomo pa do konca leta samo kruhpamargarino jedli. :-)))
Pa kok sem jih vesel, kr ne morem se jih nagledat, hmmm, a ni ta obutev nakaj mističnega, nekaj nad materialnostjo?

He he Drej

Zdaj je ta mistična obutev tvoja, in ker si dal vse, kar si imel materialnega, v zameno zanjo, je dobesedno nad-materialna ;)

Je pa res. Tudi jaz se tekaškim supergam težko upiram... najlaže tako, da jih dam na noge in hajd na teren! In pa, da se izogibam športnim štacunam, sicer je takoj luknja v žepu in nove sijoče supergice na kuhinjski mizi... ahhh, mistika...!

Uživaj v prvi vožnji, moje Mizuno WR 7 so sanjske,

Pegaz :)
Uporabniški avatar
 GTA
Še eno vprašanje o copatih Mizuno Wave Aero.
Na njihovi spletni strani piše približno tako, da so dobro blažene po celotni dolžini podplata, težke ca 250 g in primerne kod tekmovalni copat za težje tekače.
Zanima me če ima kdo kakšne izkušnje?
Malo sem gledal pa sploh ne vem če jih pri nas prodajajo.

Lp!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA