prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 tek42
Vse ne, ampak večina. Forerunner 10 mi je za razliko od FR305 in Polar RC3 tudi trenutni tempo kazala zelo točno in ni bilo nihanja pri enakomernem tempu.
Uporabniški avatar
 StaraKost
Odlično. Torej Garmin vgrajuje najboljše GPS tekaške senzorje v svoje najcenejše modele, ker pri teku večino časa tečemo enakomerno :D .
Uporabniški avatar
 nejc.kuhar
mrzli napisal/-a:V Bigbangu jo dobiš takoj za 20 % , se pravi za 240 eur... Samo nek dokaz jim moraš prnest
da se boš udeležil LJ maratona... Geslo za urejanje prijave, potrdilo o plačilu itd... Če se pa še sam nisi prijavil, pač prosiš enga prjatla, ki je to že storil in gre s tabo... saj verjetno vsi ne bodo kupili te ure... Trenutno je to najcenejša varianta... :)
Pol gresta pa še na pir... :toast:

Pa srečno pri nakupu ure... tudi jaz jo bom enkrat... :laola

Kaj pa http://www.11-11.si/kolesarstvo/i_12091_garmin-forerunner-225?
Brez gesel, potrdil itd ;)
 tek42
Ni vzrok senzor, ampak SW. To pa še ne pomeni, da je senzor GPS v FR10 briljanten. Je pa zelo dober za ta cenovni rang. Odzivnost je pa drug problem kot pri vseh GPS urah. Toliko o tem.

FR225 pa ne poznam, zato bi vprašal, ali ima kdo že izkušnje s tem senzorjem na roki? Na netu so si mnenja o tem nasprotujoča. Nekatero pravijo, da skoraj ni razlike v primerjavi s pasom na prsih, drugi pa, da je neuporaben.
Uporabniški avatar
 RoKo
Je kdo izkoristil LM popust? Kako je z uro? Ste zadovoljni? Se odločam za nakup...ne bi se rad prenaglil, potem pa lahko tudi popust splava po vodi.
Uporabniški avatar
 jorgamesh
Malo višje imaš povezavo do slovenske trgovine, kjer imaš stalen popust 22%, tako da se ne mudi s popustom za LJ maraton v big bangu.
Uporabniški avatar
 Charly01
No, meni so jo (Suunto Ambit 2 za 270€) in mislim, da nisem edini, ki kupujem preko spleta v tujini. Prišparam par 100€/letno, zato ne vidim razloga zakaj ne bi.
Nazadnje kupil Inov8 X-Talon 212 za 60€!
 Zenith
Kot lastnik 225tke lahko pravim da je senzor za merjenje HR za moje pojme neuporaben. Je pa res, da si jaz ne maram na tesno zapenjat ure. Dostikrat med tekom ostane nekje v rangu 220bpm, se ustaviš in utripi se zmanjšajo na 215, 214.

Ure ne bi niti kupil, vendar ima stara 305tka slabo baterijo.

Problem je tudi z USB sinhronizacijo, kar je omenjeno na internetu.

Garmin 225 je oblikovno kar lep napredek glede na prejšne modele.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA