prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Marjetka
Glede spodnjega perila v Hervisu (Mb): pred parimi meseci sem spraševala po njem, pa mi je prodajalka rekla, da perila sploh ne držijo.

Kam torej po šprtno spodnje perilo?!?!
Uporabniški avatar
 tekačica
ero napisal/-a:kaj pa domače alternative tujim spodnjim cunjam? Hore, TermalActive, ...
mislim, da so enako kvalitetni (ali še bolj) in precej cenejši.

Kje jih kupiš???

Aja pa kaj je sploh narobe z navadnim spodnim perilom??? Jaz uporabljam običajno spodnje perilo (tangice :oops: :roll: ), pa do sedaj še nisem imela nobenih težav (tečem pa vsak dan več km)???
Uporabniški avatar
 T1
Ta vnetja so res lahko velik problem. Meni se je ponavadi vnela koža na notranji strani stegen. Ženske imate to prednost, da imate noge malo bolj razmaknjene in se normalno hranjenim to verjetno ne dogaja.

Ugotovil sem, da imam najmanj problemov, če kot spodnjice vzamem aktivno perilo in to boksarke, da se mi rob hlač ne zarezuje v kožo ravno ob pregibu. Preko teh pa dam pajkice. Morda zgleda bolj idiotsko, pa se s tem ne obremenjujem. Običajno šele po 10 do 12 urah začutim, da imam rahle odrgnine. Švicam pa toliko, da to ni normalno. Običajno se ženske tudi manj znojite. Zadnjič sem šel s kolegico v hribe in si je na vrhu preoblekla majico, ker je bila "mokra" :P . Pa je moja majica bolj mokra že doma, ko se šele pripravljam za odhod. Na cilju pa na meni ne najdeš suhega dela oblačila.
Kar se tiče spodnjih hlač, jih kupim v Hervisu, so pa v svetlo sivi in temno modri barvi. In brez njih ne grem ne na tek, ne v hribe, ne na kolo.

LP T1
Uporabniški avatar
 vanja
Hoj!

Karibu je zelo slovenska firma :D (edina lastna znamka Iglu Sporta). Tako se ga da kupiti tudi v Hervisu, seveda pa v Iglu Sportu!

Poleti tudi jaz pri teku najraje nosim tangice, saj je tako malo materiala. Takoj, ko je malo hladneje, pa moram nositi kaj toplejsega (hitro me zebe v tazadnjo :( ). Karibu ima lustne "navadne" spodnjice, sicer pa obozujem Craftove bokserice (predvsem mi pridejo prav v hribih). Karibu zaenkrat se ne dela zenskih bokseric, ampak imam veze pri avtorjih in jih napeljujem na to :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA