prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Matevz
Tole je bla pa dobra reklama. Bom vprašal, če dobim kaj provizije za tak velik biznis. :wink:

Izgleda pa, da jim stvar dobro gre, saj sem jaz pred cca. 2 leti naročil še za 4.50 USD.

Zadevo se da tudi pri nas dobit in sicer greš v pozamentarijo (ki je bila že enkrat omenjena) in kupiš elastiko, potem si nabaviš še sponke (lace-lock - tiste, ki se uporabljajo na rukzakih, pa na oblekah za kakšne špagce). Pa je. Vsa zadeva je morda mao manj kul, pa nekaj komedij imaš, tako pa samo poklikaš po netu in ti poštar prinese domov.

Se mi pa zdi uporaba sponk tudi pri navasdnih vezalkah zelo koristna, saj če te vezalke tiščijo, ali pa so prerahlo zavezane, sponko premakneš za pol centimetra, potem pa se v nekaj korakih to razporedi in je stanje popravljeno.
Uporabniški avatar
 Matevz
ero napisal/-a:mimogrede, zdajle sem se prijavil kot uporabnik v Yankz 'buy online' sistem in postopek speljal skoraj do konca, da sem zvedel, koliko je poštnina - 8 USD. skoraj zastonj ...

Samo za take količine rabiš pa že špediterja :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Če naročate iz tujine (seveda, verjetno do 1. maja) vam bodo nabili carino na vsako pošiljko, ki je s poštnino vred vredna več kot 9000SIT, na vse skupaj pa še 20% DDV.
Iz lastnih izkušenj.
Za pajke NYCM, ki so pri njih koštale s poštnino vred nekaj malega čez 9jurjev, so me v končni fazi prišle dobrih 17.000,00SIT.
Banda lopovska!!!!
Uporabniški avatar
 Matevz
Za uvoz iz USA se verjetno kaj dosti ne bo spremenilo. :cry: :( :cry:
Uporabniški avatar
 Tuareg
Matevz napisal/-a:Za uvoz iz USA se verjetno kaj dosti ne bo spremenilo. :cry: :( :cry:

Imaš prav, nič se ne bo spremenilo. Tudi po 1. maju bo Amerika za nas
še vedno "tretja" država. S to spremembo, da nam bodo zdaj iz Bruslja
predpisali, kaj in kako se bomo šli trgovino.
Uporabniški avatar
 MihaPR
hm, za tok velko pošiljko kokr bo ta se da pomojem privat na mail z njimi zment, da nam zadeve poslejo kot darilo, refund, garancijo, pac neki, kao da je free :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA