- 24 Apr 2007, 09:34
Za Daksa in ostale brez pulzmetra
Rad bi vam povedal za mojo izkušnjo.
Star sem 35, tekel sem brez pulzmetra cca 2 leti saj naj bi poslušal telo itd. Ok saj je šlo, vendar tako kot ti praviš nisem imel pravega občutka za tempo, sploh na začetku teka
. Zato sem začel premišljevati
o nakupu kakšne cenovno ugodne in kolikortoliko preizkušene ure. Na koncu sem se odločil za Sigma PC15, ki popolnoma zadovoljuje moje potrebe, prenosa na pc pa nima.
Ugotovil sem, da na začetku prehitro začnem, pulz mi nabije, potem pa se čez cel tek ne spusti. Res sem bil presenečen ob ugotovitvi, kakšno vlogo ima pulz pri teku. S časom se res naučiš poslušati telo, sedaj mi gre tudi brez pulzmetra, ampak na začetku pa je vredu, da imaš to pomagalo. Saj zato jih delajo, mar ne.
Tako, da je glede pulzmetra moja izkušnja pozitivna.
Lepo se imejte in veliko se smejte. Cao.
izi71
Rad bi vam povedal za mojo izkušnjo.
Star sem 35, tekel sem brez pulzmetra cca 2 leti saj naj bi poslušal telo itd. Ok saj je šlo, vendar tako kot ti praviš nisem imel pravega občutka za tempo, sploh na začetku teka

Ugotovil sem, da na začetku prehitro začnem, pulz mi nabije, potem pa se čez cel tek ne spusti. Res sem bil presenečen ob ugotovitvi, kakšno vlogo ima pulz pri teku. S časom se res naučiš poslušati telo, sedaj mi gre tudi brez pulzmetra, ampak na začetku pa je vredu, da imaš to pomagalo. Saj zato jih delajo, mar ne.
Tako, da je glede pulzmetra moja izkušnja pozitivna.
Lepo se imejte in veliko se smejte. Cao.
izi71