prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 david30
Mizuno Wave Elixir, so uredu
 gs1422
david30 napisal/-a:Mizuno Wave Elixir, so uredu

Me veseli, da ti ugajajo. :roll:
Uporabniški avatar
 NANIKA
Spet imajo tekaške copate znižane v Intersportu Mizuno Elixir 78 eur in Asics Gel-Falcon 55 eur. Kakšne se vam kaj zdijo te.
 david30
sam imam model mizuno kateri mi zelo leži na nogi ter zelo hiter zato ga priporočam
Uporabniški avatar
 Radolca
jaz pa eno leto tečem v mizuno wawe rider in so mi zelo všeč. prej sem pa dal na noge kar mi je "padlo pod noge" :bum:
 bobsaap
Mene pa zanima kak so kaj ti copati,...New balance? Opazam, da jih imajo na razpolago v različnih širinah, kar se mi zdi, zame zelo pomembno, ker imam namreč zelo široko nogo in mi ozki modeli zelo nagajajo. A so razlike v teh širinah velike? In zanima me še kje bi se te copate dalo probat v Mariboru, ker jih nisem še zasledil nikjer,...al pa sem smao slabo opazoval! Pomagajte mi! :idea:
 luzr
bobsaap napisal/-a:Mene pa zanima kak so kaj ti copati,...New balance? Opazam, da jih imajo na razpolago v različnih širinah, kar se mi zdi, zame zelo pomembno, ker imam namreč zelo široko nogo in mi ozki modeli zelo nagajajo. A so razlike v teh širinah velike? In zanima me še kje bi se te copate dalo probat v Mariboru, ker jih nisem še zasledil nikjer,...al pa sem smao slabo opazoval! Pomagajte mi! :idea:

Široka ali srednje široka noga. Poskusi Nike.
Če je Tomassport v Maribori poskusi tam vprašati za New Balance.
 bobsaap
Sem opazil ja da so na superga.si ampak želim si jih probati, kako mi pašejo na nogo, glede na te različne širine, zato me pa zanima kje bi se jih dalo dobit v MB!?

Kakšne pa imate kaj izkušnje z njimi, če jih je kdo slučajno že kupil in sprobal,...so ali niso uporabne?
 superga
V MB jih prodajamo v TOMAS SPORT-u (Jurčičeva).
Sicer se v EU in tudi pri nas večinoma prodajajo širine D (klasika) in 2E, ki je širši. Obstajajo še širine 4E (zelo širok model) in B (ožji model).
Te oznake veljajo za moške modele (ženske širine imajo malo drugačne oznake.
l.p.
superga
 bobsaap
Aha, lepa hvala za info,...kako je pa kaj z kvaliteto teh copat? So ljudje zadovoljni z njimi ali so kakšne pritožbe nad njih,...ker to le ni Nike, Adidas itd ampak New balance,...a se da te firme primerjati po kvaliteti, udobju, vzdržljivosti itd.?
 superga
Lep pozdrav;

Prvi model , ki je na linku je rabljen; podoben oz. še malo boljši je model M1061:
http://www.superge.si/html/svn/2641013-AA.shtml
Za drugi model bi imeli podoben model M872, ki je bil tudi zmagovalec na testu v RUNNERS WORLD-u:
http://www.superge.si/html/svn/2359877-AA.shtml
Cena 70 eur;
Tretji model; 507 - je nižji rang tekaških modelov; iz te serije bi imeli podoben model M540:
http://www.superge.si/html/svn/2641027-AA.shtml
Cena v tem primeru je 49,99 eur.
Cenovno je podobno kot vaši modeli, razen seveda prvega, ki ja rabljen;
l.p.
Superga
Uporabniški avatar
 Cormi
Svojemu sinu (13 let-50 kg) kupujem prve tekaške superge. Tekla bova po asfaltu in makadamu. Na kaj moram biti pri nakupu pozorna? Da je pronator, že vem. A med temi neštetimi modeli za pronatorje se ne znajdem. Prosim za vaše namige.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kot (zaenkrat še vedno) zapriseženi ljubitelj Pegasusk namigujem na njihov otroški model (LINK), ki se ga dobi v TS (pokliči najbližjega). :idea:

Nisi pa navedla velikosti sinovega stopala, zato ne vem, če sem ti bil v kakšno pomoč. :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA