prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 edo-brko
Lep pozdrav Jan23 !

V reklamnem sporočilu trgovine Hofer (splet je že v prejšnjem oglasu podal RoKo) sem zasledil informacijo za športno uro Duathlon, znamke "Crane sports" z tremi funkcijami:

- merjenje srčnega utripa (trenutni,povprečni,maksimalni, izbor vadbe,..)
- za tek (prikaz,hitrosti,pretečeno razdaljo,število korakov,..)
- za kolesarjenje (hitrost, prevoženi kilometri (na dan,skupno,ipd.))

Cena 29.99 E (v prodaji od 25.03.08).

Jaz sem še iz tistega časa "posle rata" in se na take zadeve ne razumem.Sam tega ne uporabljam (tečem po občutku - staromoden pač) vendar se mi zdi zadeva zanimiva. Ne želiš nekaj zahtevnega in dragega temveč nekaj preprostega za začetek. Veš kako je, za malo denarja malo muzike, vendar glede na ceno in funkcije bi ti odgovarjalo, tudi če ti čez eno leto crkne ali pa či si zaželiš kaj bolj "kul". Razmisli.

Na spletni strani (tudi www.hofer.si) boš najbrž našel tudi kraje in naslove,kje so omenjene trgovine ( ne vem kje si doma) in se pozanimaj.Boš videl kaj in kako.
 Jan23
Imam to uro, ampak nikakor mi ne uspe da bi bi mi kazalo srčni utrip dam si pas gor, prej ga še navlažim ampak potem se ne zgodi nič, ima kdo kaj izkušenj? Baterije so notri.... :p
 Jan23
sem uštimal, pulzmeter dela v nulo :) to je pa tud vse kar rabm TRENUTNO :D:D:D
 82
Pozdravljen Jan23,

a mi lahko poves prosim v cem je finta? Kako si nastimal pulzmeter?

Hvala,

82
 Jan23
Smešno je sicer mal ampak vseeno, najprej sem dal baterijo iz ure v pas in iz pasa v uro, nakar sem elektrode če lahko temu tako rečem fino z vodo naškropil, dal gor in je delal, in to čisto točno kot od kolega polar :) zamene bo v redu za začetek :D
Uporabniški avatar
 RoKo
Če prav razumem je treba za hitrost in razdaljo:
- nastaviti dolžino teka, izmeriti dolžino koraka, nato število korakov pri hoji in še pri teku in nastavitve shraniti.

Kaj bi šele bilo če bi imel kakšnno bolj zakomplicirano.
Uporabniški avatar
 klatez
Ja nič posebnega - vklopil bi jo in tekel... :roll:

Samo potem bi bil prikrajšan za eno vrsto zadovoljstva, ki ga občutiš, ko rešiš vse težave... :wink:
Mal dvigujem tole temo in sicer me zanima, če kdo ve kako se pri teh pulzmetrih iz Hoferja zamenja baterijo na uri? Namreč spodaj čez srebrn pokrov poteka še del gume od paščka, pa ga nebi rada poškodovala.
Je treba samo izvlečt eno stran al kako ste to menjali?
odviješ vse štiri vijačke, pasek se normalno zvije, da odstraniš pokrovček, pazi ko daš nazaj, pravilno obrneš pokrovček - stik na brenčalo. sem že večkrat zamenjal baterija cr 2032.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA