prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 zappa
zormanze napisal/-a:kakšna pa je kaj razlika med temi footpadi, S1, S2, S3...v čem je fora?
lp

Glavne praktične razlike med S3 in S1, ki jih jaz vidim (gotovo je še kaj) so v tem, da je S3 veliko manjši, baterija (ki je tudi veliko manjša) dlje zdrži (pri meni čez 50 ur teka), ima avtomatski vklop in izklop prek ure (nobenih stikal ali ledic na footpodu), in omogoča merjenje kadence in dolžine koraka (nisem ziher, če to pri S1 je). O razlikah v točnosti/natančnosti med S1 in S3 pa ne vem nič. S2 ne obstaja.

Vsi tekaški Polarjevi modeli, ki podpirajo footpod, razen RS800, uporabljajo S1, RS800 pa S3. Jih ne moreš izmenjevati, S3 dela samo z RS800 (isto velja za merilec utripa in GPS enoto G3, ki ne delata z ostalimi tekaškimi urami). Komunikacija med uro in pritiklinami (footpod, GPS modul, merilec utripa) pri RS800 poteka pri veliko višji frekvenci kot pri ostalih modelih (WIND tehnologija ali nekaj takega se temu reče pri Polarju).

Za podrobnosti boš moral prebrskati Polarjeve strani. Tam lahko tudi primerjaš vse modele med seboj.

Če te bega oznaka modelov: pri Polarju "sd" (speed+distance) na koncu imena pomeni, da komplet vključuje footpod. Če "sd" manjka, tudi footpoda ni (lahko ga sicer naknadno dokupiš).

Ne navijam za Polarja. Vzemi tisto, kar res rabiš oz. si lahko privoščiš. V vsakem primeru boš dobil na uri še kup funkcij, ki jih zelo verjetno ne boš nikoli uporabil.
 Tamzi
Malo vlečem tole temo nazaj v debato.

Sem ponosna lastnica Polarja RS200SD :juhuhu:
Sedaj pa nastopi težava, ker je bil kupljen čez lužo in nima slovenskih navodil. Vem, da sem nekje opazila da obstajajo na netu, pa žal ne najdem strani. Saj angleščina ne dela težav, je pa vseeno lažje stvari naštimat... :)

Mi lahko kdo pomaga? HVALA!
 Metka 2
Tamzi, lahko ti jih pošljem po e-pošti. Samo navedi svoj naslov.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA