prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Loni
ero napisal/-a:Loni, TF drese lahko kupiš v Lohnko štacuni Teamsport v Hali Tivoli. a ne vem zagotovo, kakšen odpiralni čas imajo. se bom pozanimal...

cool, saj to sem že enkrat prebrala, ma je moja babja zgubavost to nekam v sive celice skrila. Nick za na hrbet mi bo pa brat naredil, ima vso mašinerijo doma.

Tnx.
Uporabniški avatar
 niki
Classix napisal/-a:

Moje pajkice, moj dres in TF kapica plačana z mojim denarjem...to bo moj dres na LM 08!!!

Brez zamere in LP!
Matjaž

tako se govori :D
Uporabniški avatar
 RoKo
Bjkulinka napisal/-a:Al se Roko takole malo norca iz nas delaš :?: Sej veš, foušija je huda reč, pa nas takole malo sprobavaš :?:

Za tazhga me pa ne imet. Vse to sem dal sem z namenom, da obvestim vse tiste ti bi bili prikrajšani, ker bi delali šele v ponedeljek. Je pa to kopija uradnega obvestila za vso javno upravo. Nisem si tega izmislil, če me kdo tega obtožuje.
Se mi pa je zdelo, da bo po objavi ratala ena P*******a iz tega.

Če kdo misli, da se iz koga delam norca in da koga izkoriščam, se ta trenutek odrekam vsem nadalnjim objavam in komentarjem v TF.

LEP POZDRAV.

Z polnim imenom in priimkom

Roman KOPRIVC, policaj, za nekatere z veseljem, za nekatere na žalost. Nasvidenje.
Uporabniški avatar
 lonely
Živjo

Dej no,RoKo,nihče nima nič proti tebi in ostalim tekačem ki imajo to srečo
da so zaposleni v Državni upravi ter so deležni določenih beneficij,
ampak -navadne ljudi- boli selektiven odnos države:enim-ja,drugim-ne.
Vprašajmo organizatorje tekaških prireditev,kaj vse potrebujejo za vpis,
pa drage zapore cest,pa še,pa še...Država pa nič ne primakne.

Še zmeraj boš moj prijatelj čeprav boš imel napis I FEEL SLOVENIJA

Lp
Uporabniški avatar
 NaceM
Na mojem dresu piše "Nike" in sem si ga kupil sam. :D :D

Mogoče pa bom dal gor napis: "I FEEL SWEAT" HAHAHA
Uporabniški avatar
 Loni
Ojoj, kam to pelje. A zdaj sem pa še jaz kriva, ker sem zaposlena v državni upravi, no, vsaj tak občutek imam. Hotela sem reči, da mi tale državna uprava razen plače, ketro si mora vsak na tak ali drugačen način zaslužiti, ni v 10ih letih, odkar sem v službi, šenkala ničesar. Kvečjemu se je po njenih izračunih zmotila v kakem znesku in sem morala še to vračati (gre za mininmalce, ma raje to, kot da se mi čez x let obesijo okoli vratu). Koliko kdo dela, je pa odvisno od njega samega, poznamo štose o ... In o tem, da sem za zadnji mesec dobila celeih 12 centov uspešnost, da te na ta zadnjo vrže. In kot sem že zgoraj napisala, osnovni psiarniški material, če hočem normalno delati, sem si morala kupiti sama. Toliko o radodarnosti države do svojih uslužbencev, vsaj do tistih, ki nismo pri koritu.
Ima pa delo v državni upravi zame en velik plus, ob vikendih ne delam (ok, policaji tu noter verjetno ne pašejo), iz službe lahko grem prej, odvisno od plus ur, imam fiksen delovni čas, najkasneje ob petih me vržejo ven zaradi alarma.
To, da pa večina njihovih obljub ostane na papirju, pa vemo vsi. Bere se oh in stoh, se prijaviš, potem pa je vse tiho. Tega sem tudi že navajena. In zato jim ne verjamem PIKA
Uporabniški avatar
 MABE
Z vso to "foušijo"-nevoščljivostjo, bi kaj kmalu lahko rešili problem ogrevanja velikih mest ! :roll:
Uporabniški avatar
 niki
LoniM napisal/-a:
ero napisal/-a:Loni, TF drese lahko kupiš v Lohnko štacuni Teamsport v Hali Tivoli. a ne vem zagotovo, kakšen odpiralni čas imajo. se bom pozanimal...

cool, saj to sem že enkrat prebrala, ma je moja babja zgubavost to nekam v sive celice skrila. Nick za na hrbet mi bo pa brat naredil, ima vso mašinerijo doma.

Tnx.

To bi šla pa pa tudi jaz pogledat, bi tudi potrebovala majčko zase.
Uporabniški avatar
 Tasko
ero napisal/-a:Loni, TF drese lahko kupiš v Lohnko štacuni Teamsport v Hali Tivoli. a ne vem zagotovo, kakšen odpiralni čas imajo. se bom pozanimal...[/

Upam, da tale delovni čas še velja:

Prodajalna Teamsport Tivoli (sport)
Celovška 25
1000 Ljubljana
Telefon: 01 231 52 72
E-pošta: teamsport-ht@lohnko-ing.si

Odpiralni čas:
Pon – Pet:
09.00 – 13.00 in od 16.00 – 19.00
Sob: 09.00 – 13.00
Uporabniški avatar
 Loni
Tasko napisal/-a:Upam, da tale delovni čas še velja:

Celovška 25
1000 Ljubljana

Odpiralni čas:
Pon – Pet:

Ne velja, vsaj kar se sobot tiče, morda samo današnje :lol: , ni bilo nikjer nikogar, pa tudi že enkrat prej med tednom, ko sem jih iskala, so bila vrata zaklenjena.
Uporabniški avatar
 Tasko
LoniM napisal/-a:
Tasko napisal/-a:Upam, da tale delovni čas še velja:

Celovška 25
1000 Ljubljana

Odpiralni čas:
Pon – Pet:

Ne velja, vsaj kar se sobot tiče, morda samo današnje :lol: , ni bilo nikjer nikogar, pa tudi že enkrat prej med tednom, ko sem jih iskala, so bila vrata zaklenjena.

Hmmm...Ero, pomoč. :?
Uporabniški avatar
 Loni
ero napisal/-a:saj zato sem pa rekel, da bom preveril ... v ponedeljek

Nema blema, sem pač šla pogledat, če sem že bila v Tivoliju. :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA