- 12 Sep 2008, 21:32
Loni, TF drese lahko kupiš v Lohnko štacuni Teamsport v Hali Tivoli. a ne vem zagotovo, kakšen odpiralni čas imajo. se bom pozanimal...
ero napisal/-a:Loni, TF drese lahko kupiš v Lohnko štacuni Teamsport v Hali Tivoli. a ne vem zagotovo, kakšen odpiralni čas imajo. se bom pozanimal...
Bjkulinka napisal/-a:Al se Roko takole malo norca iz nas delašSej veš, foušija je huda reč, pa nas takole malo sprobavaš
LoniM napisal/-a:ero napisal/-a:Loni, TF drese lahko kupiš v Lohnko štacuni Teamsport v Hali Tivoli. a ne vem zagotovo, kakšen odpiralni čas imajo. se bom pozanimal...
cool, saj to sem že enkrat prebrala, ma je moja babja zgubavost to nekam v sive celice skrila. Nick za na hrbet mi bo pa brat naredil, ima vso mašinerijo doma.
Tnx.
ero napisal/-a:Loni, TF drese lahko kupiš v Lohnko štacuni Teamsport v Hali Tivoli. a ne vem zagotovo, kakšen odpiralni čas imajo. se bom pozanimal...[/
Tasko napisal/-a:Upam, da tale delovni čas še velja:
Prodajalna Teamsport Tivoli (sport)
Celovška 25
1000 Ljubljana
Telefon: 01 231 52 72
E-pošta: teamsport-ht@lohnko-ing.si
Odpiralni čas:
Pon – Pet:
09.00 – 13.00 in od 16.00 – 19.00
Sob: 09.00 – 13.00
LoniM napisal/-a:Tasko napisal/-a:Upam, da tale delovni čas še velja:
Prodajalna Teamsport Tivoli (sport)
Celovška 25
1000 Ljubljana
Telefon: 01 231 52 72
E-pošta: teamsport-ht@lohnko-ing.si
Odpiralni čas:
Pon – Pet:
09.00 – 13.00 in od 16.00 – 19.00
Sob: 09.00 – 13.00
Ne velja, vsaj kar se sobot tiče, morda samo današnje, ni bilo nikjer nikogar, pa tudi že enkrat prej med tednom, ko sem jih iskala, so bila vrata zaklenjena.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA