prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 sitrader
milan58 napisal/-a:Mene pa zanima ali se lahko prenesejo podatki iz Polar ProTrainer-5 nazaj na uro Polar RS800 CX Multi?
Lp.

Odvisno kaj misliš kot podatki.

Na uro lahko prenašaš nastavitve ure (torej vse od imena, kalibracijskih faktorjev, športnih con, nastavitev senzorjev, ob kateri vaji kateri senzor, osebne nastavitve in ostalih miljon nastavitev) in pa treninge ki jih boš izvajal (lahko po dnevih ali pa splošno na priklic ko je treba).

Ne moreš pa prenašati na uro podatkov iz že končanih treningov. Zakaj bi to potreboval? Precej bolje jih obdeluješ na računalniku...

Upam da ti kaj pomaga.
lp
 carlos.lopez
Pozdravljeni!

Ali ima morda kdo kakšno pokvarjeno staro športno uro Polar, ki jo namerava vreči v smeti! :?:

Se priporočam za njo, ker jo rabim!

V naprej najlepše hvala!

Lp
 matsel
Se strinjam z Golfdelta74 glede nakupa Garmina preko http://iafstore.com/garmin/.
Si je pa treba vzezi malo časa in dnevno opazovati cene, ker jih spreminjajo (beri nižajo) :) . V januarju sem dobil Forerunnerja 410 HR za 226EUR + 5,90 EUR za plačilo po povzetju.
Danes je 269,10 EUR
 carlos.lopez
carlos.lopez napisal/-a:Pozdravljeni!

Ali ima morda kdo kakšno pokvarjeno staro športno uro Polar, ki jo namerava vreči v smeti! :?:

Se priporočam za njo, ker jo rabim!

V naprej najlepše hvala!

Lp

Je že urejeno, se zahvaljujem!
 Zmajcy
preko ebaya sem naročila 310 xt iz Izraela. Najprej sem dva tedna čakala, ker tam zaradi štrajka niso delali poštni uradi - zdaj pa me je naša carina "razveselila" z obvestilom, da jim moram poslati račun ... A kdo ve, kako je s tem? Saj mi ure menda ne bodo ocarinili ali kako, hud ...imana ...? ;( Hvala.
 wind
Zmajcy napisal/-a: zdaj pa me je naša carina "razveselila" z obvestilom, da jim moram poslati račun ... A kdo ve, kako je s tem? Saj mi ure menda ne bodo ocarinili ali kako, hud ...imana ...? ;( Hvala.

Seveda ti jo bodo. Je Izrael v EU? Ni. Torej plačaš.

Nad 22€ plačaš davek, nad 150€ pa carino + davek.

Ravno tako moraš pazit pri "ugodnih" nakupih iz EU, ko je podjetje registrirano v EU, dejansko pa potem pošiljajo iz Nove Zelandije ali kaj podobnega.
 skorc
Jop. Izraelskih oglsov za 310xt je na E-bayu ogromno po zelo mamljivih cenah. Ko na ceno potem dodaš poštnino, davek in carino pa stvar postane dražja kot pri nas v Hervisu, pa še z garancijo so problemi.

Kaj za vraga ti je bilo, da si šla naročat uro iz Izraela?
 spela*
wind napisal/-a:
Zmajcy napisal/-a: zdaj pa me je naša carina "razveselila" z obvestilom, da jim moram poslati račun ... A kdo ve, kako je s tem? Saj mi ure menda ne bodo ocarinili ali kako, hud ...imana ...? ;( Hvala.

Seveda ti jo bodo. Je Izrael v EU? Ni. Torej plačaš.

Skoraj res. Evropski gospodarski prostor so države EU plus Islandija, Norveška in Liechtenstein.
Izraela pa res ni. :wink:
 skorc
Učiti se na lastnih napakah je najdražje a hkrati najučinkoviteje. ;)

P.S.: Slovenski meni si naložiš preko Garmin Connect-a, zavihek nastavitve. ;)
 MAtro
Pozdravljeni.
Tudi sam načrtujem nakup ure. Najprej sem nameraval kupiti Polar 410HR, caj sem si postavil cenovni razred okoli 250€. Po pregledu forumu in spletnih trgovin sem izbor nekoliko razširil. Zanimivi so mi predvsem še Polar 610 in 310. na spletni strani http://iafstore.com/garmin/mar.asp?num=174&page=1&pa=p&ord= sem zasledil Polar 310, ki je bistveno cenejši kot pri naših prodajalcih in ga lahko vključim v svoj cenovni razred. Ostala dva modela pa imata na tej strani podobno ceno, kot naši pri naših trgovcih. Zelo zanimiva pa je tudi 610, ki sem jo našel na spletni strani http://www.ebay.it/itm/Garmin-FORERUNNER-610-Fascia-Cardio-PREMIUM-cod-010-00947-11-GPS-TOUCHSCREEN-/140602841944 zanima me, ali ima kdo izkušnje s tem trgovcem? cena je res zanimiva. Če primerjam 610 in 310 mi je oblikovno bol všeč 610. Plus za 310 pa vidim v dalši avtonomnosti.
Torej zanimajo me vaše izkušnje z zgornimi trgovci, terkatero bi mi priporočili.
Uro bi uporabljal (razvrščeno po prioritetah): Tek, Kolesarjenje, Hoja v hribe in Tek na smučeh.

Hvala za odgovore.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA