prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 ris9
A to je poleg unih % akcije še 2 za 3??? Če je, sem jaz interesant. Ene racerke bi vzel
Uporabniški avatar
 petm11
Info iz trgovine: akcije se izključujejo, torej pri 3za2 velja polna cena :?
Vseeno je bolj ugodno kot akcijska cena. Je morda še kdo kandidat za Cloudsurfer?
Uporabniški avatar
 ris9
Mi je bilo sumljivo ja, da bi veljali obe akciji... Škoda k mi surferke kar pašejo. No saj enkrat jih bom kupil, če bodo euri na računu :D :wink: ...
Moram se pa malo ugriznit, ker sem jih pred časom označil za bolj kot ne drago modno muho. Trenutno (po 200 pretečenih kilometrih) mi čevelj res "sede". Uporabljam ga za daljše teke po asfaltu (malo vmes tudi po makedamu) pa je blaženje res vrhunsko. Za hitrost me še vedno niso prepričale ampak moj glavni "cilj" pri nakupu ONk je izpolnjen.

Priporočam "asfaltnim" tekačem! O obrabi bom pa še kakšno napisal, ko bodo imele 800 km (pri tej kilometrini ponavadi menjam copate).
Uporabniški avatar
 teka-teka
Kako pa je kaj z velikostmi Onk? So podobne Nike modelom al so kaj večje? Mal nerodno sprašujem, ne bi se rada vozila v LJ, potem pa ugotovila, da nimajo številke zame.
Uporabniški avatar
 ris9
Jaz imam Mizuno 42 , ON pa 42,5 ... Mal manjši modeli so ONke
 mihaambroz
ris9 napisal/-a:Mi je bilo sumljivo ja, da bi veljali obe akciji... Škoda k mi surferke kar pašejo. No saj enkrat jih bom kupil, če bodo euri na računu :D :wink: ...
Moram se pa malo ugriznit, ker sem jih pred časom označil za bolj kot ne drago modno muho. Trenutno (po 200 pretečenih kilometrih) mi čevelj res "sede". Uporabljam ga za daljše teke po asfaltu (malo vmes tudi po makedamu) pa je blaženje res vrhunsko. Za hitrost me še vedno niso prepričale ampak moj glavni "cilj" pri nakupu ONk je izpolnjen.

Priporočam "asfaltnim" tekačem! O obrabi bom pa še kakšno napisal, ko bodo imele 800 km (pri tej kilometrini ponavadi menjam copate).

Tudi jaz sem opazil, da hitrih tekov z njimi ne morem delati oz. jih težje. Recimo Nike free run 2 so še zmeraj zakon za šprinte in zelo hiter tempo, saj imam občutek, da me On-ke zmeraj malo nazaj vlečejo, tudi pristajam ne čisto na prste, tako kot ko tečem bos ali s free runkami.

Drugače pa so milina za noge, asfaltni teki, tempo tam okoli 4min/km ali počasneje, zakon! Po 10, 15km še nobenih bolečin v kolenu in nikjer drugje. Ko bodo te uničene, kupim spet On-ke.

lp,m
Uporabniški avatar
 ris9
mihaambroz napisal/-a:
ris9 napisal/-a:Mi je bilo sumljivo ja, da bi veljali obe akciji... Škoda k mi surferke kar pašejo. No saj enkrat jih bom kupil, če bodo euri na računu :D :wink: ...

Tudi jaz sem opazil, da hitrih tekov z njimi ne morem delati oz. jih težje. Recimo Nike free run 2 so še zmeraj zakon za šprinte in zelo hiter tempo, saj imam občutek, da me On-ke zmeraj malo nazaj vlečejo, tudi pristajam ne čisto na prste, tako kot ko tečem bos ali s free runkami.

Drugače pa so milina za noge, asfaltni teki, tempo tam okoli 4min/km ali počasneje, zakon! Po 10, 15km še nobenih bolečin v kolenu in nikjer drugje. Ko bodo te uničene, kupim spet On-ke.

lp,m

Da se zastopiva: mene pri hitrih tekih ne ovirajo nič, samo nič hitrejše se mi ne zdijo napram ostalim tekaškim copatam, kot so trdili nekateri tu na forumu in mislim, da sam proizvajalec. Drugače pa z njimi tečem tudi intervalne treninge, ker so kot praviš milina za noge. Z občutkom "nazaj vlečejo" se pa "srečam" samo pri hoji. Ko začnem teči je občutek tisti pravi in precej boljši kot z ostalimi močno blaženimi copati (enigma, rider...).
Mene so kar prepričale.
Uporabniški avatar
 StaraKost
Na hitrost moramo gledati, tudi iz drugega zornega kota. Če ti copati omogočajo manj stresa za noge/mišice med nabiranjem kilometraže, kot to omogočajo runner-ke in surfer-ke, to pomeni, da so noge med in po teku, bolj spočite. Prav zaradi tega so noge hitrejše, ko treba pospešit, ne copati :D .
Na koncu za hitre teke so Cloudracer, ki so dovolj lahki in zelo hitri :D .
Uporabniški avatar
 vrtnica23
Ker potrebujem nove copate, sem se odločila, da poskusim s Cloudsurfer. Jih slučajno še kdo kupuje?
Lp
 darling.mb
Copati ON so odlična naložba za tekače,ki redno tečemo,predvsem po asfaltu,so pravi balzam za noge.So pa tud zlo kakovostno narejeni...tekla po dežju,snegu,blatu,tak da preverjena kvaliteta.Prve Onke na mojih nogah pretekle blizu 900km,pa so še uporabne,z drugimi pa pretekla 130km...super so,prva resnejša preizkušnja z njimi pa v Radencih...21km.
Uporabniški avatar
 garni
Po 10 dnevih "surfanja" lahko lečem le :laola

Res najboljši športni copati kar sem jih imel do sedaj.
 mdebelak
glede na vaša hvaljenja ˝oblačkov˝, zgleda,
da bo moj naslednji nakup tudi ON cloudsurfer. :lol:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 27

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA