ris9 napisal/-a:Mi je bilo sumljivo ja, da bi veljali obe akciji... Škoda k mi surferke kar pašejo. No saj enkrat jih bom kupil, če bodo euri na računu![]()
...
Moram se pa malo ugriznit, ker sem jih pred časom označil za bolj kot ne drago modno muho. Trenutno (po 200 pretečenih kilometrih) mi čevelj res "sede". Uporabljam ga za daljše teke po asfaltu (malo vmes tudi po makedamu) pa je blaženje res vrhunsko. Za hitrost me še vedno niso prepričale ampak moj glavni "cilj" pri nakupu ONk je izpolnjen.
Priporočam "asfaltnim" tekačem! O obrabi bom pa še kakšno napisal, ko bodo imele 800 km (pri tej kilometrini ponavadi menjam copate).
mihaambroz napisal/-a:ris9 napisal/-a:Mi je bilo sumljivo ja, da bi veljali obe akciji... Škoda k mi surferke kar pašejo. No saj enkrat jih bom kupil, če bodo euri na računu![]()
...
Moram se pa malo ugriznit, ker sem jih pred časom označil za bolj kot ne drago modno muho. Trenutno (po 200 pretečenih kilometrih) mi čevelj res "sede". Uporabljam ga za daljše teke po asfaltu (malo vmes tudi po makedamu) pa je blaženje res vrhunsko. Za hitrost me še vedno niso prepričale ampak moj glavni "cilj" pri nakupu ONk je izpolnjen.
Priporočam "asfaltnim" tekačem! O obrabi bom pa še kakšno napisal, ko bodo imele 800 km (pri tej kilometrini ponavadi menjam copate).
Tudi jaz sem opazil, da hitrih tekov z njimi ne morem delati oz. jih težje. Recimo Nike free run 2 so še zmeraj zakon za šprinte in zelo hiter tempo, saj imam občutek, da me On-ke zmeraj malo nazaj vlečejo, tudi pristajam ne čisto na prste, tako kot ko tečem bos ali s free runkami.
Drugače pa so milina za noge, asfaltni teki, tempo tam okoli 4min/km ali počasneje, zakon! Po 10, 15km še nobenih bolečin v kolenu in nikjer drugje. Ko bodo te uničene, kupim spet On-ke.
lp,m
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA