prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 zomirp
16 ur treninga naj bi zdržala. Nisem testiral, ker se mi vedno mudi malo pogledat in analizirat. Ko jo priklopiš na računalnik se pa hkrati tudi polni.
 the_L_borko
tabonir napisal/-a:
zomirp napisal/-a:
the_L_borko napisal/-a:Kaj pa pravite na sunnto ambit?

Jaz sem z njim zaenkrat zelo zadovoljen.

Kako dolgo ti zdrži baterija?

Nekaj še me zanima. Kje si jo kupil? ker sem si jo jaz naročila pri urarni Lečnik. In pravijo da pridejo na začetku avgusta. Da ne bi nakazala denarja in dobila po pošti 2 kg krompirja :D
Uporabniški avatar
 jac
V Italiji jo dobim za 367,13€ - Suunto Ambit mislim... cena brez HR, skupaj s HR pa za 410€.
skupaj s HR je za počakat nekaj dni, brez je na zalogi in je v Slo v dneh dnevih... Tito reku znajdi se ;)
 triglav1
Pozdravljeni!

Že nekaj časa se odločam za nakum nove ure. Predvsem se odločam med Polar RS300XG1 in Garmin Forerunner 110HR. Kaj mi priporočate?

hvala za odgovor
 zomirp
Jaz sem jo slučajno dobil v Intersportu. Eno in edino. Z 10% je bila cena primerljiva italjianski, je pa sigurno manj sitnosti z garancijo potem, če gre kaj narobe.
Uporabniški avatar
 StaraKost
triglav1 napisal/-a:Pozdravljeni!

Že nekaj časa se odločam za nakum nove ure. Predvsem se odločam med Polar RS300XG1 in Garmin Forerunner 110HR. Kaj mi priporočate?

hvala za odgovor

Tistega, ki ti se bolj dopade in je cenejši, ker so podobnega razreda.
Uporabniški avatar
 Mutant
A lahko poveste kakšno mnenje glede uporabe "smart phonov" z aplikacijami, kot je "Sports tracker" v primerjavi s športno uro?

Nimam ne enega ne drugega, a razmišljam, da bi si omislil en smart phone za različne namene, pa potem ne bi še posebej nabavljal športne ure - itak skoraj zmeraj tečem s pasom z vodo, kamor lahko spravim tudi telefonček...

A je recimo uporabnost kakšnega iphone-a s Sports trackerjem ali podobno aplikacijo, primerljiva z Garmin Forerunner 110 HR, ki se mi nekako najbolj dopade v zmernih cenovnih vodah?
Uporabniški avatar
 jedrnat
Mutant napisal/-a:A lahko poveste kakšno mnenje glede uporabe "smart phonov" z aplikacijami, kot je "Sports tracker" v primerjavi s športno uro?

Nimam ne enega ne drugega, a razmišljam, da bi si omislil en smart phone za različne namene, pa potem ne bi še posebej nabavljal športne ure - itak skoraj zmeraj tečem s pasom z vodo, kamor lahko spravim tudi telefonček...

A je recimo uporabnost kakšnega iphone-a s Sports trackerjem ali podobno aplikacijo, primerljiva z Garmin Forerunner 110 HR, ki se mi nekako najbolj dopade v zmernih cenovnih vodah?

Jaz sem začel s smartphonom, ki sem ga vtaknil v torbico za nadlaket. Smartphone danes zna izmeriti/prikazati vse kar potrebuje nezahteven (GPS track, hitrost, pokazati koliko goriva si prihranil, itd.) rekreativni tekač. Po pol leta sem prešel na Polarjevo uro, zdaj imam model RS800CX in ne grem več nazaj na smartphone. Pa tudi smartphoni so dandanes že preveč lepi, da bi jih uporabljal v pogojih v katerih tečem (švic, tudi dež, sneg....)
Uporabniški avatar
 StaraKost
Mutant napisal/-a:A lahko poveste kakšno mnenje glede uporabe "smart phonov" z aplikacijami, kot je "Sports tracker" v primerjavi s športno uro?

Mislim, da večina, ki uporablja uro, jo uporablja za to, da lahko vsak trenutek lahko pogleda željeni podatek. Jaz največkrat tempo ali razdaljo. Da bi moral vsakokrat hodit v torbico, ne bi šlo.
Uporabniški avatar
 jernej555
No še moje mnjenje ura proti pameten telefon. Za tek sem uporabljal Ipod Touckh 4 generacije v kombinaciji z nikovim chipom. Natančnost tukaj ni bitna, problem se je pojavil z samim nošenjem ipoda. Uporabljal sem majhno torbico okoli pasu. Seveda med tekom se potimo, in je bila tudi torbica rahlo mokra. Posledično je po nekaj mescih ckrnil Ipod :(
(No na mojo srečo so mi ga na servisu brez težav zamenjali).
Ampak od takrat uprabljam uro Garmin 405 in sem resnično zadovoljen :D
Pa še bolj praktično je kot kakšna pametna napravica.

Imam pa še jaz vprašanje, vidim da že uporabljate Suunto Ambit, kako ste zadovoljni z njim, je prikaz višine natančen,... Mogoče kdo pripravljen narediti kakšen "test". Tudi kje se je da najceneje dobiti :D
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA