- 19 Jul 2012, 06:58
16 ur treninga naj bi zdržala. Nisem testiral, ker se mi vedno mudi malo pogledat in analizirat. Ko jo priklopiš na računalnik se pa hkrati tudi polni.
tabonir napisal/-a:zomirp napisal/-a:the_L_borko napisal/-a:Kaj pa pravite na sunnto ambit?
Jaz sem z njim zaenkrat zelo zadovoljen.
Kako dolgo ti zdrži baterija?
triglav1 napisal/-a:Pozdravljeni!
Že nekaj časa se odločam za nakum nove ure. Predvsem se odločam med Polar RS300XG1 in Garmin Forerunner 110HR. Kaj mi priporočate?
hvala za odgovor
Mutant napisal/-a:A lahko poveste kakšno mnenje glede uporabe "smart phonov" z aplikacijami, kot je "Sports tracker" v primerjavi s športno uro?
Nimam ne enega ne drugega, a razmišljam, da bi si omislil en smart phone za različne namene, pa potem ne bi še posebej nabavljal športne ure - itak skoraj zmeraj tečem s pasom z vodo, kamor lahko spravim tudi telefonček...
A je recimo uporabnost kakšnega iphone-a s Sports trackerjem ali podobno aplikacijo, primerljiva z Garmin Forerunner 110 HR, ki se mi nekako najbolj dopade v zmernih cenovnih vodah?
Mutant napisal/-a:A lahko poveste kakšno mnenje glede uporabe "smart phonov" z aplikacijami, kot je "Sports tracker" v primerjavi s športno uro?
Nimam ne enega ne drugega, a razmišljam, da bi si omislil en smart phone za različne namene, pa potem ne bi še posebej nabavljal športne ure - itak skoraj zmeraj tečem s pasom z vodo, kamor lahko spravim tudi telefonček...
A je recimo uporabnost kakšnega iphone-a s Sports trackerjem ali podobno aplikacijo, primerljiva z Garmin Forerunner 110 HR, ki se mi nekako najbolj dopade v zmernih cenovnih vodah?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA