prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
 dejanhb
septembra 2008 sem v hervisu kupil Mizuno wave impulse. takrat, komaj da sem našel kaj na internetu o tej supergi. bile so v akciji in s kuponom skupaj 65€, z njimi sem do sedaj nardu več kot 2000 km, zgledajo pa še vedno zelo ohranjeno. s to supergo sem zelo zadovoljen in sedaj čakam novo...Mizuno wave rider 13
 wawer
Nike skylon 11 za suho vreme za dež in sneg pa Adidas Trediac GTX 2 dokler mi jih niso ukradli :x . Boljšega copata kot je skylon še nisem imel čeprav sem jih preizkusil kar nekaj, adidas pa mi niti ni najbolj odgovarjal ampak ker smo jih pač dobili v službi sem jih pridno nosil. Sedaj pa bom za dež, blato in sneg kupil verjetno salomon.
 žabc
Nike Skylon za dež, sneg, asfalt, makedam,... Dober copat, ki je zelo hiter, hkrati pa z lahkoto zdrži 130kilometrski tek. Problem je samo, da jih je težko ločit med seboj...trenutno imam kar 4 oranžne pare teh copat:)
 Joc61
dejanhb napisal/-a:septembra 2008 sem v hervisu kupil Mizuno wave impulse. takrat, komaj da sem našel kaj na internetu o tej supergi. bile so v akciji in s kuponom skupaj 65€, z njimi sem do sedaj nardu več kot 2000 km, zgledajo pa še vedno zelo ohranjeno. s to supergo sem zelo zadovoljen in sedaj čakam novo...Mizuno wave rider 13

Z Mizuno wave impulse sem tudi jaz bil zadovoljen, sedaj pa sem lastnik (še nerabljenih) Mizuno wave rider 13. :D
2009
Mizuno Wave Elixir 3 = zanič
Saucony Grid Sinister 2009 = odlične
Saucony Grid Fastwitch 3 = odlične
Mizuno Wave Elixir 4 = odlične

2010
Mizuno Wave Elixir 5 = fenomenalne (že naročene)
Mizuno Wave Musha 2 (naročene)

To je za prvo tretjino leta :mrgreen:
 aliboy
Uroš, napisal si Elixir 3 zanič, štirica pa odlično?! Taka razlika? Pa petica tako dobre? Torej te sploh ne bom vprašal kaj priporočaš... :D

Aleš
Ja velike razlike so. Vse bolj dinamične so, na račun zamenjave podplata, oziroma novih materialov.
Petica pa ima celo čisto drugače oblikovan podplat saj ni več "čepkov" kot so bili pri prejšnjih modelih.
Sprobaj ne bo ti žal.

Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 Smajo
Za po terenu

2009 Brooks Cascadia 3
2010 Brooks Cascadia 4

za ostale teke pa

Brooks adrenalin gts 8, st racer 3, občasno pa Reebok Premier Road
 klopotec
Startas če je mokro, šolske copate če je suho. Za nič copate pa je še malo mrzlo. Ampak spomladanski ptički se že oglašajo.
Uporabniški avatar
 flister
Že druge Mizuno Wave rider 12 (prej 11). Ne menjam, pa če mi prste porežeš :ignore:
Kaj so že WR 13 al kaj? No pa drugo leto padejo (če ne bo že 14 :) )
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA