prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 jegart
Imam garmin 405. Podatke sem prenašal na trening center. To je delovalo dobre štiri mesece. Sedaj pa so se mi kar naenkrat vsi podatki izbrisali in jih nikjer ni, pa tudi iz garmina mi ne grejo več podatki. Ali se je že komu to pripetilo kaj takega in ali ima kdo kak nasvet.
 JAG
probaj na uri nastaviti 'force send'
Uporabniški avatar
 SasoP
Zdravo,
kako vam 405-ka deluje med visokimi bloki?? Meni je danes npr. na začetnih tristo metrih namerila kar 70 metrov višinske razlike, čeprav je bila proga povsem ravna. Je to normalno, ali je kakšna finta.
Hvala in lp :shock:
Uporabniški avatar
 javaman
Meni se je 405-ka spraznila v 12-ih urah in je bila ves čas v mirovanju. Moral sem jo še enkrat napolniti in nato še izvesti RESET. Sedaj je spet vse OK. :?
Uporabniški avatar
 raf
Kolik asa vam zdrži 405 z enim polnenjem baterije.Pri tem vzemimo, da imamo eno tekmo in potem jo nosimo samo kot uro ter občasno prenesemo podatke na comp.
Uporabniški avatar
 Jančika
Imam eno verjetno malo trapasto vprašanje, ampak sama ne najdem odgovora in če ne bom vprašala, ne bom izvedela, ne :oops: . Kje se v Training Centru nastavi, da bi mi teden začelo šteti v ponedeljek, ne v nedeljo, kot imam naštimano zdaj? V moji glavi se teden pač začne v ponedeljek, hehe.
Uporabniški avatar
 Loni
No, pa še eno moje vprašanje za stare mačke. Kaj pomeni, če se mi v okvirčku napiše Približujete se...
Nikoli med tekom, ampak medtem ko je urca v "mirovanju". Trenutno se fila in vsakih nekaj minut javlja tole. Če ne drugega, mi gre to piskanje že skozi ušesa.
Uporabniški avatar
 Vreme
Jančika napisal/-a:Imam eno verjetno malo trapasto vprašanje, ampak sama ne najdem odgovora in če ne bom vprašala, ne bom izvedela, ne :oops: . Kje se v Training Centru nastavi, da bi mi teden začelo šteti v ponedeljek, ne v nedeljo, kot imam naštimano zdaj? V moji glavi se teden pač začne v ponedeljek, hehe.

Jaz bi ti priporočal, da raje uporabljaš SportTracks, je vsekakor mnogo boljši, celo začetni dan v tednu si je moč nastaviti. :D
Uporabniški avatar
 Jančika
Vreme napisal/-a:Jaz bi ti priporočal, da raje uporabljaš SportTracks, je vsekakor mnogo boljši, celo začetni dan v tednu si je moč nastaviti. :D

Uporabljam tudi Sport Tracks, moram pa priznati, da se ne enega ne drugega še nisem lotila prav študijsko. Pač pogledam podatke in to je to, tako da še nisem odkrila prednosti ST pred TC... Enkrat si moram cajt vzet, to si govorim že tri mesece :roll: .
Uporabniški avatar
 javaman
Loni: naredi reset - obe tipki drži pritisnjeni ene 10 sekund, potem pa samo še sledi po navodilih na ekranu.
Uporabniški avatar
 Loni
javaman napisal/-a:Loni: naredi reset - obe tipki drži pritisnjeni ene 10 sekund, potem pa samo še sledi po navodilih na ekranu.

Naredila, zdaj pa - upam, da konec s čivkanjem.
Uporabniški avatar
 javaman
Upam, da v pozitivnem smislu :wink:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA